Gooiland-evenementenlocatie-carrousel-events-midden-nederland

1,5 meter events bij Gooiland

Gooiland biedt zekerheid

 • Kosteloos verplaatsen
  (<1 jr) als je door corona niet door kan gaan
 • Veilige aanbetaling door de mogelijkheid gebruik van Stichting Derdengelden
 • Wij volgen het protocol voor het veilig organiseren van evenementen

Ook in de 1,5 metermaatschappij is het mogelijk om een fantastisch evenement te organiseren. Samen met ons creatieve team zorgen we ervoor dat jij dezelfde impact bereikt. Bekijk hier alvast drie opties om jouw event vorm te geven.

Veilige bijeenkomsten

Samen met jou zorgen we voor een bijeenkomst bij ons op locatie waarbij de veiligheid van de bezoekers voorop staat. Zakelijke bijeenkomsten, zoals een congres, beurs of presentatie, van meer dan 50 personen vinden bij ons doorgang. Volgens de laatste informatie die wij van de gemeente Hilversum ontvangen, geldt wel een meldingsplicht. Vanzelfsprekend verzorgen wij dat in samenspraak.

Branche- en vakorganisaties hebben de handen ineen geslagen en een protocol opgesteld voor de evenementenbranche in het kader van het coronavirus. Wij volgen dit protocol voor het veilig organiseren van evenementen.

Lees hieronder meer over de maatregelen die wij als locatie nemen ter voorkoming van de verspreiding van corona.

1,5 meter afstand

 • Binnenkomst: we hebben meerdere in- en uitgangen zodat de bezoekers met gepaste afstand naar binnen kunnen. Bij de ingang staat een ingerichte registratiebalie. Achter een informatiekiosk met een diameter van 1,5 meter staat een medewerker die de bezoekers verwelkomt, vragen beantwoordt en attendeert op de afstandsregel, hygiëne maatregelen en de huisregels van Gooiland.
 • Opstellingen: alle ruimtes zijn ingericht op basis van de afstandsregel.
 • Signing: reverse graffiti op de stoep bij de hoofdingang om de afstandsregel te bewaken, vloerstickers met afstandsduiding bij de bars, toiletingang en garderobe en medewerkers met signingborden.
 • Communicatie: in de gehele locatie is er voldoende communicatie om bezoekers te herinneren aan de afstandsregel. Uiteraard is het mogelijk om Sign Jugglers in te zetten. Vraag je accountmanager naar de beste Jugglers.

Hygiëne

 • Hygiëne toolkit: bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers een hygiëne toolkit met onder meer plastic handschoentjes, hygiënedoekjes, desinfectiegel en een hervulbare fles van Joint the Pipe. Uiteraard is het mogelijk om items te voorzien van jullie logo.
 • Medewerkers: alle medewerkers werken met plastic handschoenen.
 • Schoonmaak: we maken alle ruimtes ten minste twee keer per dagdeel schoon. Vlakke oppervlaktes en contactoppervlakken als tafels, buffetten, deurklinken, kranen, trapleuningen, bars en statafels reinigen we meerdere keren per dag.
 • Sanitair: onze toiletten bevinden zich in de kelder en zijn bereikbaar via twee trapopgangen, zodat we een ingang en een uitgang kunnen maken. Een toiletdame maakt de toiletten schoon.

Catering

 • Bereiding: onze koks dragen handschoenen en een mondkapje, en wassen ieder half uur en bij iedere verandering van werkzaamheden hun handen. Daarnaast werken zij op 1,5 meter afstand en worden de werkplekken ieder uur gereinigd.
 • Uitgifte: bij de registratie vragen wij de bezoeker naar hun lunchkeuze. De persoonlijke lunchpakketten staan klaar in een aparte ruimte. Bij de borrel verzorgen we eenpersoons borrelplanken.

Wij volgen de regelgeving op de voet. Bij wijzigingen schakelen wij direct en passen we onze werkwijze en informatie aan.

Product presentatie locatie

Optie 1: Carrousel events

Zelfs met 1,5 meter samenleving kunnen wij nog 600 gasten per dag live in Gooiland ontvangen!

Met een carrousel event verdeel je het aantal gasten in meerdere shifts op een dag. Je gasten zijn korter aanwezig, maar hebben wel de volledige congres ervaring waarbij ze ook live met elkaar kunnen netwerken. Het doel van de carrousel events is om zo veel mogelijk gasten live te ontvangen. Fijne bijkomstigheid is dat je qua kosten vaak voordeliger uitkomt dan met een volledig programma.

Gooiland Theater in Hilversum in standaardopstelling

Optie 2: Hybride events

Jouw evenement vindt gewoon bij Gooiland plaats, maar de bezoeker kiest zijn of haar eigen beleving. Neemt hij of zij deel op locatie, vanuit een van onze hotelkamers of thuis achter de laptop? Je bezoekers die vanuit huis of een hotelkamer deelnemen, krijgen een unieke beleving dankzij een dynamisch online platform en de ‘Gooiland Congresbox’. De impact blijft gelijk; je bereik wordt waarschijnlijk zelfs groter. Ga jij met ons out of the box?

livestreaming-webinars-online-seminars-bij-gooiland

Optie 3: Livestream events

Livestreaming: bij Gooiland hebben we alle faciliteiten om dit soepel te laten verlopen. Onze audiovisueel partner neemt je alle techniek uit handen en het prachtige decor van ons authentieke theater zorgt voor een belevenisvol online evenement.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.