Kerst

Kerstfeest of kerstborrel organiseren bij Gooiland 

Warm kerstfeest voor je medewerkers

Het organiseren van een kerstfeest of borrel voor je bedrijf. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Want voor een kerst bedrijfsuitje zijn de verwachtingen van je medewerkers altijd torenhoog gespannen. Wij doen bij Gooiland niets liever dan jouw medewerkers in de watten leggen en hun verwachtingen overtreffen. Onze handen jeuken!

Kerstmarkt Gooiland
Kerstmarkt Gooiland

LICHTJES, BALLEN EN BOMEN

Vanaf begin december wordt Gooiland omgetoverd tot een sfeervolle kerstlocatie. Lekkere hapjes, drankjes en ons vriendelijke personeel staan klaar om jouw gasten te ontvangen en een onvergetelijk kerstfeest te geven. Wij kunnen je evenement van a tot z faciliteren en dragen graag creatieve ideeën aan. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos om kerst op een bijzondere manier bij Gooiland te vieren met jouw bedrijf.

3 IDEEËN VOOR JOUW KERST BEDRIJFSUITJE

1. Je eigen kerstmarkt
Wat is er leuker dan al je medewerkers hun eigen kerstcadeau samen te laten stellen tijdens een exclusieve kerstmarkt? De hele maand december faciliteren wij een sfeervolle kerstmarkt met gezellige kraampjes, een aanbod van cadeaus afgestemd op jouw gasten, muntjes en shoppers. Leuk in combinatie met een heerlijke lunch of feestelijke borrel. Zo sluiten je gasten op-en-top verwend het jaar af. Meer informatie over de kerstmarkt?

2. Kerstdiner in winterstyle 
Stel je voor: lange tafels met witte kleden, grote kandelaars, ijspegels vanaf het plafond, sneeuw op de vloer. En je medewerkers die genieten van een heerlijk kerstdiner. Bij ons is het allemaal mogelijk! Zie je je gasten liever genieten van een winter-BBQ of verrassende gerechten geserveerd vanuit kerstkraampjes? Lijkt ons geweldig! Wij zorgen voor de aankleding, fantastische catering en alles eromheen. Zorgen jullie voor de gasten?

3. Kerstverkleedfeest
Goed, het is niet voor ieder bedrijf weggelegd, dat begrijpen we. Maar wat denk je van een groots kerstverkleedfeest? Straal, lach en schitter! Bij binnenkomst kunnen je gasten zich omkleden in een enorme garderobe en worden ze geschminkt door visagisten. Daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens een knallend feest. Plezier gegarandeerd!

Uiteraard kunnen wij bij alle evenementen zorgen voor gebrande kerstversiering, typische kerstcatering en extra’s als een kerstphotobooth en levende kerststal.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.