Compleet verzorgde online cocktailworkshop

Tijdens een barbecuefeestje de cocktailshaker pakken en spontaan de meest exotische drankjes shaken. Gewoon omdat jij weet hoe dat moet. Dat wil toch iedereen? Organiseer voor jouw medewerkers of relaties een online cocktailworkshop deze zomer waar ze de kneepjes van het vak leren en voortaan de show stelen. Samen met The Fabulous Shaker Boys hebben we een mooi concept opgezet. Hét alternatief voor je bedrijfsfeest of borrel.

SHAKE IT, SHAKE IT

Tegen de achtergrond van ons zomerse dakterras in Zuid-Amerikaanse sferen nemen de professionele cocktailshakers je live aan de hand door de jungle van het shaken. Vanuit je keuken, tuin of vanaf je balkon bereid je twee verschillende built & stirred cocktails. In een 30 minuten durende workshop, langer mag ook. Door de tropische setting van de cocktailshakers waan je je even op een exotische bestemming. Hawaiibroek of zomers jurkje en slippertjes aan en mixen!

LUXE COCKTAILPAKKET

The Fabulous Shakerboys hebben voor deze workshop een speciaal cocktailpakket samengesteld. Je deelnemers ontvangen een luxe box met daarin alle ingrediënten voor de workshops, verpakt in glazen flesjes. Uiteraard ook met toppings als kruiden, citrus en gedroogd fruit. En niet te vergeten een barspoon en een jigger.

WIJ REGELEN HET

Zorg jij voor minimaal vijftig enthousiaste deelnemers, dan zorgen wij voor de rest! We nemen je alles uit handen (behalve de barspoon en jigger natuurlijk). Inbegrepen zijn:

  • Cocktailpakketten met alle benodigde ingrediënten, inclusief barspoon en jigger

  • Verzending van alle pakketten naar de deelnemers thuis of naar een kantoor, waar ze het zelf kunnen ophalen

  • Het dakterras van Gooiland als locatie
  • Een professionele cocktailshaker

  • De techniek om het live te streamen

  • Een eventmanager vanuit Gooiland, die de volledige workshop soepel laat verlopen

Let's shake it!

Wil jij alle ins en outs weten van het cocktailshaken? En lijkt het je geweldig om dit met medewerkers of relaties te doen? Bel of mail ons voor meer informatie en de kosten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.