Jouw evenement op een zonnig dakterras in hartje Hilversum

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Welkom op het dakterras van Gooiland in Hilversum! Een zonnige locatie van 585m2 op grote hoogte.

Van bedrijfsborrel voor 200 personen tot livestream en van intieme BBQ tot live cocktailworkshop: the sky is the limit. Ons dakterras is multi-inzetbaar, (exclusief) af te huren en tevens de ideale plek om jouw evenement bij Gooiland te starten of af te sluiten. We bedenken samen met jou graag een totaalconcept voor jouw evenement, waarin we ons dakterras een (hoofd)rol kunnen geven. Van catering en techniek tot aankleding en entertainment.

EXPECT THE UNEXPECTED

In mei 2020 kwam er tijdens een Corona persconferentie goed nieuws: alle terrassen mochten weer open! Stiekem hadden we altijd al de droom om ons (toen nog lege) dakterras om te toveren tot een zonnig paradijs. Dit was de ideale timing en in twee weken tijd ontstond ROEFF, het allerleukste pop-up dakterras van Hilversum en omstreken. Geopend voor het grote publiek, wat ons massaal wist te vinden. Cocktails en gezelligheid in overvloed. Wat een succes! In 2021 doen we dit dunnetjes over, maar dan nog gaver, sfeervoller en mooier. Samen met BloemBloem hebben we van ons dakterras een groene oase gemaakt. En de mannen van Fabulous Shakerboys hebben samen met ons een tropische cocktailkaart samengesteld. Een echte urban jungle in hartje Hilversum en de lekkerste plek om tijdens de zomermaanden te genieten van de zon. Naast pop-up rooftop bar ook de ideale locatie voor jouw buitenevenement én het hele jaar door te boeken.

UNIEKE MOGELIJKHEDEN

Nieuw bij Gooiland: de mogelijkheid om jouw livestream op ons dakterras organiseren. Samen met onze vaste technische partner Show Rental bouwen we voor jou een complete studio op, met camera’s, verlichting, geluid en sfeervolle setting. Krijg instant sfeer met een hippe en levendige achtergrond. Drukte op straat? Geen probleem, want omgevingsgeluid kunnen we er volledig uitfilteren. Wil je hier meer over weten? Je leest er hier alles over.

Ook mogelijk: live(stream) cocktailworkshop, uitgebreid dineren, bedrijfsborrelen, BBQ’en, workshops (wat dacht je van een yogasessie?) of zelfs een silent disco met het hele bedrijf. The sky is the limit! En mochten de weersvoorspellingen iets minder goed zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om het evenement binnen verder te vieren. We vertellen je er graag meer over.

.

THE SKY IS THE LIMIT

  • Uniek dakterras op het dak van Gooiland Hilversum

  • 585m2 vloeroppervlak met ruimte voor 200 personen

  • Mogelijkheid om (exclusief) af te huren
  • Combinatie mogelijk met andere ruimtes binnen Gooiland

  • Innovatieve livestream mogelijkheid in sfeervolle setting

  • De perfecte plek voor een bedrijfsborrel, cocktailworkshop, teamborrel of bedrijfs-BBQ

Jouw evenement op ons dakterras?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.