De (dikke vette) Vega Club

Een veilig én spectaculair bedrijfsevenement in 2020? Het kan bij Gooiland!

Je had een geweldige kick-off willen organiseren voor je medewerkers, maar door alle coronamaatregelen kan dit niet plaatsvinden. En ook je afsluiting van het jaar met dansfeest gaat niet langer door. Wat kun je nog wél doen om je medewerkers in het zonnetje te zetten? Wij weten het! Kom naar onze culinaire clubexperience: De (dikke vette) Vega Club. In een onvergetelijke omgeving vol interactie heb je een gezellige, ontspannen avond. Uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand en volgens de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dankzij een ontheffing van de gemeente kunnen we tot wel 150 gasten ontvangen.

Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. Dit najaar is onze Green Area het decor van een totaal nieuwe restaurantervaring. In een spectaculaire clubsetting krijg je vega, lokaal, seizoensgebonden en vooral heel goed eten, bereid door chef Wouter Berghuis. Samen met jou kunnen we een op maat gemaakt programma neerzetten. Denk aan een seminar in ons authentieke theater voorafgaand aan het diner, een welkomstvideo op ons gigantische scherm of een speech tussen twee gangen door. In december maakt onze chefkok een aangepast feestelijk menu.

Wat houdt het in?

  • Een vegetarisch viergangendiner en twee luxe amuses
  • Een aangepast feestelijk (kerst)menu in december
  • Live cooking door chef
  • Een onvergetelijke restaurantervaring
  • Diner duurt 2,5 uur
  • Op maat gemaakt programma
  • Mogelijkheden tot bedrijfsbranding
  • Alles volgens de laatste richtlijnen van het RIVM en de (lokale) overheid

Prijzen

Zondag t/m woensdag:
30 t/m 40 personen: 150 euro p.p.
41 t/m 50 personen: 125 euro p.p.
51 t/m 60 personen: 110 euro p.p.
61 personen en meer: 85 euro p.p.
Prijzen van donderdag t/m zaterdag zijn op aanvraag.

de-vega-club-gooiland-evenementenlocatie-hilversum

Verfijnde gerechten

Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische viergangendiner met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

Het menu

Bij Gooiland geloven wij dat verantwoord en lekker eten perfect samengaan. Iedere gang kent verschillende kleuren en structuren. Intense smaken zijn een garantie.

De luxe amuses en gangen:

  • Avocado op gebrande limoen
  • Karma shoarma
  • Spektakel van tomaten
  • Gnocchi met vleugje koffie
  • Pompoen & veggie rendang
  • Witte chocolademousse met appel en kruidnagel

Je bezoeker heeft de keuze uit een alcoholisch drankarrangement of een non-alcoholisch drankarrangement (bij de prijs inbegrepen).

Medewerker Gooiland

Interesse?

Zie jij het wel zitten om je gasten te verrassen met een hele nieuwe belevenis? Neem contact op met Romy voor meer informatie.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.