Gooiland Events V.S.O.P. Borrel

ZAKELIJK EVENEMENT ORGANISEREN IN HILVERSUM

Zakelijk evenement in het najaar

Gooiland is dit najaar de locatie in Midden-Nederland voor je zakelijke evenement. Het is goed bereikbaar, vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid en heeft “state-of-the-art” AV apparatuur en mogelijkheden. Een licht en ruimtelijk rijksmonument met een verhaal. Daar profiteert jouw evenement van. Het enthousiaste team legt je bezoekers in de watten en helpt je jouw verhaal te vertellen. Lees verder over de mogelijkheden voor een congres, beurs, bedrijfsfeest of zakelijk evenement bij Gooiland.

Daarom Gooiland

 • 4.200 m2
  vloeroppervlakte:
  16 ruimtes voor in totaal
  100 tot 1.500 gasten
 • Duurzaam in
  o.a. catering,
  energieverbruik
  en afvalverwerking
 • Voldoende
  parkeergelegenheid,
  goed bereikbaar,
  dichtbij het station
Congres locatie Theater Gooiland

Congres met impact

Een karakteristiek pand met sfeervolle ruimtes in Midden-Nederland, dat is Gooiland. Wij helpen je om in het najaar een congres te organiseren. Samen met jou bedenken we een totaalconcept, van catering en techniek tot aankleding en entertainment. Alles om bij te dragen aan de impact van het evenement op je gasten.

Catering serveren Events

Beurs vol ruimte en licht

Dit najaar op zoek naar een locatie voor een sfeervolle beurs voor 300 tot 1.500 personen? Gooiland in Hilversum helpt graag. Geen enorme hal met lange rijen stands, maar stands in daglicht. Dat geeft gasten net even een ander gevoel. Door ruimtes te combineren bepaal je zelf hoe groot de beursvloer is.

Optreden Green Lounge Events

Bedrijfsfeest met karakter

Een sfeervol bedrijfsfeest organiseren in het najaar? Dat begint met een bijzondere locatie. Gooiland in Hilversum is de plek die je zoekt. Samen met jou bekijken wij hoe we je medewerkers in het zonnetje kunnen zetten, hen kunnen verrassen én betrekken. Voor bedrijfsfeesten van 300 tot 1.500 personen ben je bij Gooiland aan het juiste adres.

Interesse of meer informatie?

Wil je meer weten over een evenement of congres in september, oktober, november of december 2020? Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Uiteraard ben je ook in het nieuwe jaar van harte welkom bij Gooiland.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.