Hybride events

Hybride events

Combineer live en online

Jouw evenement vindt gewoon bij Gooiland plaats, maar de bezoeker kiest zijn of haar eigen beleving. Neemt hij of zij deel op locatie, vanuit een van onze hotelkamers of thuis achter de laptop? Dat kan met onze hybride out of the box-events. Je bezoekers die vanuit huis of een hotelkamer deelnemen, krijgen een unieke beleving dankzij het dynamische, online platform en de ‘Gooiland Congresbox’. Inschrijven voor sessies, hoppen van workshop naar brainstormsessie en online netwerken… Hybride geeft oneindig veel mogelijkheden. De impact blijft gelijk; je bereik wordt waarschijnlijk zelfs groter. Ga jij met ons out of the box?

Highlights

  • Interactieve digitale eventervaring
  • Veilige routing door de locatie
  • Hygiëne toolkit voor de deelnemers op locatie
  • Persoonlijke Gooiland Congresbox voor de bezoekers thuis
  • Mogelijkheid tot upgrade voor de bezoekers in onze hotelkamers
  • Makkelijk opschalen gasten

Enthousiast? Lees snel verder hoe dit eruit komt te zien!

IN GOOILAND ZELF

Gooiland is de centrale plek van jouw evenement. Hier vindt het live gedeelte plaats. Met de 1,5 meterafstandsregel is het mogelijk om 200 gasten te ontvangen. Wij volgen het protocol voor de evenementenbranche in het kader van het coronavirus, opgesteld door branche- en vakorganisaties. We hebben maatregelen getroffen qua routing, hygiëne, catering en bieden alle gasten een hygiënetoolkit aan. Lees hier meer.

VANUIT HUIS

Bezoekers die vanuit huis deelnemen aan jouw evenement krijgen ook een totaalbeleving. In een online omgeving neemt je bezoeker deel aan het programma op het hoofdpodium en de parallelsessies. Vragen stellen, polls opzetten… het systeem heeft oneindig veel mogelijkheden. In de pauzes geef je je thuisbezoekers een online workout of een individuele sessie met de spreker. Het platform matcht bezoekers aan elkaar via een korte pitch en het netwerken kan beginnen. Bovendien kun je een kennisplein creëren met online stands en netwerkgelegenheid.

Na afloop van je event is het mogelijk je presentaties te versturen naar je bezoekers. Zo blijft je content van waarde.

Unieke Gooiland Congresbox
Voorafgaand aan het evenement ontvangen je bezoekers thuis een persoonlijke box, bezorgd door ons. Dan begint de beleving al! Deze box met jullie logo zit vol inspiratie, gadgets voor de sessies en snacks. Stuur jij jouw bezoekers een persoonlijke note in een verzegelde envelop? Wij zien het helemaal voor ons en regelen alles!

VANUIT ONZE HOTELKAMER

Zo’n vijftig bezoekers krijgen het beste van twee werelden. Vanuit onze rustige en luxe hotelkamers met uitstekende wifi, eigen koffie en sanitaire voorzieningen genieten ze van dezelfde online mogelijkheden als de mensen thuis. Maar ze hoeven enkel de trap af te dalen om de locatie te betreden en live te netwerken tijdens de breaks.

Meer mogelijkheden
Je kunt ervoor kiezen om helemaal uit te pakken bij de bezoekers in onze hotelkamers. Leg hen in de watten met de persoonlijke box, roomservice en een overnachting. De volgende dag verlaten ze ons pand vol inspiratie en energie. Bied jij dit aan aan een aantal gasten, of geef je je bezoekers zelf de mogelijkheid om op deze manier je evenement bij te wonen?

Contact opnemen

Onze accountmanagers geven je graag meer informatie en bespreken met jou de beste opzet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.