Vergaderopstelling Piet Mondriaan

Unieke
vergaderlocatie
in Midden Nederland

Bijzondere vergaderlocatie

Wil je een vergaderruimte huren om te vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie? In het centrum van Hilversum vind je een karakteristiek rijksmonument: Gooiland. Centraal gelegen in Midden-Nederland, ruime parkeergelegenheid en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Bij Gooiland kun je diverse vergaderruimtes huren. Wij zorgen ervoor dat je de vergaderruimte krijgt die het best past bij je wensen.

Veilig vergaderen

Gooiland is een coronaproof vergaderlocatie. Wij volgen het protocol voor de evenementenbranche in het kader van het coronavirus. Al onze ruimtes zijn ingericht o.b.v. de 1,5 meter afstandsregel en aan alle hygiëne voorschriften is voldaan. Kortom: wij zorgen ervoor dat je op veilige afstand weer fysiek kunt vergaderen.

Plan jouw vergadering

Via de aanvraagmodule krijg je snel een idee van de mogelijkheden en kosten van vergaderen bij Gooiland. De offerte is geheel vrijblijvend.

Gooiland Hotel lobby

Blijf overnachten

Wil je een meerdaagse vergadering organiseren? Wat is er fijner dan overnachten in het hotel in hetzelfde gebouw? Welkom bij Gooiland, dé perfecte vergaderlocatie met overnachting in Midden Nederland. Kom tot rust in een van de 56 comfortabele hotelkamers en begin je dag goed met een work-out in onze fitnessruimte en een heerlijk ontbijt. Bij Gooiland hotel hebben we alle faciliteiten voor een aangenaam zakelijk verblijf. Ideaal voor een meerdaagse vergadering.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je ergens vragen over? Bel of mail ons dan gerust!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.