Theaterzaal met lichten vanaf balkon

  • Centrale ligging in Het Gooi
  • 16 subruimtes
  • 100 tot 1.500 personen
  • Parkeren op loopafstand
  • Met eigen hotel

Evenementen locatie in Het Gooi

Op zoek naar een centraal gelegen, goed te bereiken, unieke evenementenlocatie in Het Gooi? In het centrum van dé mediastad staat een uitgesproken, karakteristiek rijksmonument: evenementenlocatie Gooiland Hilversum. Gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Een pand waar licht en ruimte evenementen karakter geven. En waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Met ruim 1.400 parkeerplekken op loopafstand én een hotel met 56 kamers de ideale locatie voor jouw (meerdaags) evenement.

We zijn gespecialiseerd in zakelijke evenementen en beschikken over 16 karakteristieke ruimtes voor 100 tot 1.500 gasten op 3.500 m2.

Lichte, flexibele ruimtes

Met 16 ruimtes, waaronder een authentiek auditorium, een beursvloer van 1.100 m2 en verschillende subzalen, realiseren we voor ieder evenement een geschikte en creatieve samenstelling. Karakteriserend voor onze ruimtes is veel daglicht.

Daarom Gooiland

  • Centraal gelegen in Het Gooi, 1.400 parkeerplekken en station Hilversum vlakbij
  • 16 flexibele (sub)ruimtes, 3.500m2 vloeroppervlak, voor 100 tot 1.500 personen
  • Alles onder 1 dak: jouw evenement, heerlijke catering en 56 hotelkamers
Boom Green Lounge

Duurzame evenementen locatie

Gooiland is een rijksmonument uit 1936. Het is een uitdaging om het energieverbruik te verlagen, maar zeker een uitdaging die we maar al te graag aangaan. En met succes! We maken grote stappen en zijn daarmee koploper als het gaat om het verduurzamen van een monumentaal pand. Van lokale, seizoensgebonden catering en LED-verlichting tot aan levende plantenwanden: Gooiland ademt groen!

Jouw evenement volledig op maat

Jaarlijks organiseren we circa 350 zakelijke evenementen voor 100 tot 1.500 gasten. Van congres tot beurs, van bedrijfsfeest tot productpresentatie. Alles is mogelijk! Ons creatieve team denkt graag met je mee over de vorm en invulling.

Jouw evenement bij ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Patrick, Megan en Romy geven je graag een rondleiding.