• Word onderdeel van een enthousiast team
  • Geen werkdag is hetzelfde
  • Groei in het sales- en communicatievak
  • Creeer de leukste online en offline content
  • Ervaar vele inspirerende evenementen

Gooiland zoekt… Sales- en marketingmedewerker

VACATURE | Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime sales- en marketingmedewerker voor onze inspirerende evenementenlocatie in Hilversum. Draai jij je hand niet om voor het creëren van inspirerende online en offline content, het ondersteunen van onze accountmanagers en wil jij groeien in het sales- en communicatievak? Lees dan snel verder.

Als sales- en marketingmedewerker ga je aan de slag bij een jong en ondernemend bedrijf in Hilversum: Gooiland. Gevestigd in een iconisch rijksmonument en met een enthousiast team verzorgen wij jaarlijks vele inspirerende zakelijke evenementen. Van beurs tot (meerdaags) congres en groots bedrijfsfeest tot spetterende awardshow. Geen dag is hier hetzelfde! Ons bedrijf groeit hard en met jou erbij gaat het nog harder groeien.

Solliciteer direct bij Patrick van Rossum via personeelszaken@gooiland.nl of via 035-7440115.

Dit ga je doen

Jij bent de spin in het web van de sales- en marketingafdeling. Je beheert onder andere onze social media kanalen, schrijft blogs en nieuwsitems en bewerkt foto’s en video’s voor onze website. Hierbij denk je actief mee hoe je alle verhalen die het monumentale pand Gooiland rijk is, op een unieke wijze naar buiten kunt te brengen. Je werkt hierbij nauw samen met onze communicatiespecialist.

Daarnaast ondersteun je jouw salescollega’s op dagelijkse basis in relatiebeheer, ad-hoc werkzaamheden en het voorbereiden van de commerciële afspraken van onze accountmanagers. Een voorbeeld: Een van onze accountmanagers heeft een briefing ontvangen en aan de hand hiervan komt een (potentiële) opdrachtgever langs voor een locatiebezoek. Dit bezoek heb jij ook volledig voorbereid. Je vertaalt de briefing in een creatief voorstel en zorgt er gezamenlijk voor dat alles geregeld wordt in het voortraject.

Hier kom je te werken

De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van onze evenementenlocatie. In de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van. 

 

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond en minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • ‘Taal is zeg maar echt jouw ding’: je kunt foutloos en creatief schrijven
  • Je kunt zelfstandig werken, prioriteiten stellen en bent een echte aanpakker
  • Je bent goed in plannen
  • Kennis van Canva en/of Adobe is een pre
  • Je bent op korte termijn beschikbaar

 

Dit bieden wij jou

Een uitdagende fulltime functie met enorm veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een bruisend pand midden in het centrum van Hilversum. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. Daarnaast beiden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom je bij ons werken?

Solliciteer direct, of stel je vragen aan Commercieel Directeur Patrick van Rossum via personeelszaken@gooiland.nl

Cases

Benieuwd hoe een werkdag bij Gooiland er in de praktijk uitziet? Je leest er alles over in onze inspirerende eventcases.