Veilige events bij Gooiland

Gooiland biedt zekerheid

 • Kosteloos verplaatsen
  (<1 jr) als je event door corona niet door kan gaan
 • Omzetten van ieder event in een coronaproof event, van A tot Z.
 • Met 4200m2 vloeroppervlak hebben we alle ruimte

Maatregelen sinds 12 november

Op zoek naar een coronaproof evenementenlocatie in Midden-Nederland? Welkom bij Gooiland! Wij zorgen ervoor dat je op veilige afstand weer fysiek mensen kunt ontmoeten. Met ruim 4.200m2 vloeroppervlak is Gooiland perfect geschikt voor kleine en grote evenementen.

In deze onzekere tijd denken wij graag met je mee en schetsen we meerdere, persoonlijke scenarios’s uit. Zo kan jouw evenement vrijwel altijd in aangepaste vorm doorgaan.

Neem gerust per mail contact met ons op of bel 035 – 700 97 97!

Ook in de huidige maatschappij is het mogelijk om een fantastisch evenement te organiseren. Samen met ons creatieve team zorgen we ervoor dat jij dezelfde impact bereikt.

Theater plaatsen 1,5 meter

Hybride events

Jouw evenement vindt gewoon bij Gooiland plaats, maar de bezoeker kiest zijn of haar eigen beleving. Neemt hij of zij deel op locatie, vanuit een van onze hotelkamers of thuis achter de laptop? Je bezoekers die vanuit huis of een hotelkamer deelnemen, krijgen een unieke beleving dankzij een dynamisch online platform en de ‘Gooiland Congresbox’. De impact blijft gelijk; je bereik wordt waarschijnlijk zelfs groter. Ga jij met ons out of the box?

Veilige bijeenkomsten

 

Samen met jou zorgen we voor een bijeenkomst bij ons op locatie waarbij de veiligheid van de bezoekers voorop staat. Branche- en vakorganisaties hebben de handen ineen geslagen en een protocol opgesteld voor de evenementenbranche in het kader van het coronavirus. Wij volgen dit protocol voor het veilig organiseren van evenementen.

Lees hieronder meer over de maatregelen die wij als locatie nemen ter voorkoming van de verspreiding van corona.

Toegang en hygiëne

 • Coronatoegangsbewijs: Veiligheid staat bij ons voorop. Om jouw evenement op een veilige manier te kunnen laten plaatsvinden vragen wij al onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs. Deze toon je bij de ingang van onze evenementenlocatie via de CoronaCheck-app. Op de website van de Rijksoverheid vind je informatie over hoe je het bewijs kunt uploaden in de app of kunt printen.
 • Medewerkers: alle medewerkers die in aanraking komen met voedsel werken met witte handschoenen.
 • Schoonmaak: we maken alle ruimtes ten minste twee keer per dagdeel schoon. Vlakke oppervlaktes en contactoppervlakken als tafels, buffetten, deurklinken, kranen, trapleuningen, bars en statafels reinigen we meerdere keren per dag.
 • Sanitair: onze toiletten bevinden zich in de kelder en zijn bereikbaar via twee trapopgangen, zodat we een ingang en een uitgang kunnen maken. Een toiletdame maakt de toiletten schoon.

Catering

 • Bereiding: onze koks dragen handschoenen en een mondkapje, en wassen ieder half uur en bij iedere verandering van werkzaamheden hun handen. Daarnaast werken zij op 1,5 meter afstand en worden de werkplekken ieder uur gereinigd.
 • Uitgifte: bij de registratie vragen wij de bezoeker naar hun lunchkeuze. De persoonlijke lunchpakketten staan klaar in een aparte ruimte. Bij de borrel verzorgen we eenpersoons borrelplanken.

Wij volgen de regelgeving op de voet. Bij wijzigingen schakelen wij direct en passen we onze werkwijze en informatie aan.

We bespreken graag alle mogelijkheden met je

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.