Evenement organiseren catering dessert

Een samenwerking vol energie, enthousiasme en duidelijkheid

Jouw evenement in stappen

Ieder evenement is een nieuwe kans om een onvergetelijke indruk achter te laten bij de gasten. In onze samenwerking met jou streven we het uiterste na wat betreft gastvrijheid, enthousiasme en kwaliteit. Lees hieronder de verschillende stappen.

 • 1
  Locatiebezoek Voortraject

  We plannen altijd een locatiebezoek in om je beter te leren kennen en al jouw wensen te horen. Tijdens deze ontmoeting geeft de accountmanager je een uitgebreide rondleiding door onze locatie en brengt al je wensen en doelstellingen in kaart. Sparren over jouw evenement vinden we het leukste wat er is. Waarom organiseer je dit evenement? Wat is je doelgroep? Wat is de grootste uitdaging?

 • 2
  Offerte Voortraject

  Op basis van je aanvraag en het locatiebezoek maakt de accountmanager een offerte op maat. Deze offerte bespreekt hij of zij uiteraard uitvoerig met je, zodat er geen onduidelijkheden zijn. Zodra je akkoord bent ontvang je een bevestiging met de eerste aanbetaling.

 • 3
  Voorbereiding Productie

  Na de bevestiging krijg je een tweede contactpersoon: de eventproducer. Deze persoon is op de hoogte van alle details door een uitgebreide briefing van de accountmanager en het aanspreekpunt voor al je vragen, wensen en wijzigingen tot aan de dag van het evenement. De eventproducer bereidt het hele evenement voor en heeft contact met alle leveranciers.

 • 4
  Productiebespreking Productie

  Tijdens de productiebespreking neem je samen met de eventproducer het draaiboek van minuut tot minuut door. Dit is ook het moment dat alle aantallen definitief worden gemaakt.

 • 5
  Evenement Uitvoer

  Het evenement is aangebroken! Je begint met een doorloop van het dagprogramma met de eventmanager. Zijn er nog last-minute wijzigingen? Waar kijk je tegenop? Ziet de locatie eruit zoals verwacht? Gedurende het evenement is de eventmanager je vraagbaak voor alles met betrekking tot de operationele uitvoer.

 • 6
  Evaluatie Afronding

  Hoewel we gedurende de voorbereiding en het evenement zelf nauw in contact zijn, plannen we na het evenement altijd een evaluatie in (telefonisch of op onze locatie). Het moment om alle tips en tops samen door te nemen en het eventuele vervolgtraject te bespreken.

Zie je het zitten?

Inge helpt je graag verder.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.