Jouw kerstevenement organiseren bij Gooiland 

Winters bedrijfsfeest in de buitenlucht

Bij Gooiland pakken we dit jaar groots uit in december met een fantastische kerstsetting op ons dakterras. Sfeervolle vuurkorven, een houten bar, heaters, gluhwein, warme-choco-met-slagroom, houten statafels, kerstbomen bomvol lichtjes, sfeerverlichting en gezellige zitjes vormen het ultieme decor voor jouw winterse evenement. Deel je kerstpakketten uit vanuit de marktkramen op het deels overdekte dakterras. En vanuit de foodstands serveren wij heerlijke winterse gerechtjes. Zei iemand daar snert…?

LICHTJES, BALLEN EN BOMEN

In december toveren we het dakterras van Gooiland om tot een sfeervolle winterse locatie. Lekkere hapjes, drankjes en ons vriendelijke personeel staan klaar om jouw gasten te ontvangen en een onvergetelijk kerstfeest te geven. Wij kunnen je evenement van a tot z faciliteren en dragen graag creatieve ideeën aan. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos om kerst op een bijzondere manier bij Gooiland te vieren met jouw bedrijf. Binnen in onze evenementenlocatie, of buiten op ons sfeervolle dakterras. Of allebei, dat kan natuurlijk ook!

3 IDEEËN VOOR JOUW WINTERSE BEDRIJFSUITJE

1. Deel je kerstpakket uit tijdens een kerstborrel
Wat is er leuker dan al je medewerkers vanuit winterse marktkraampjes in een sfeervolle setting hun kerstpakket aan te bieden?. Ontzettend leuk als afsluiter van een heerlijke lunch, diner, feestelijke borrel of groots feest. Zo sluiten je gasten op-en-top verwend het jaar af. 

2. Kerstdiner in winterstyle 
Stel je voor: lange tafels met witte kleden, grote kandelaars, ijspegels vanaf het plafond, sneeuw op de vloer. En je medewerkers die genieten van een heerlijk kerstdiner. Of zie je je gasten liever genieten van een winter-buiten-BBQ, marshmallows bij de vuurkorf of verrassende gerechten geserveerd vanuit kerstkraampjes? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij zorgen voor de aankleding, fantastische catering, warme-chocomel-met-slagroom en alles eromheen. Zorgen jullie voor de gasten?

3. Kerstverkleedfeest
Goed, het is niet voor ieder bedrijf weggelegd, dat begrijpen we. Maar wat denk je van een groots kerstverkleedfeest? Straal, lach en schitter! Bij binnenkomst kunnen je gasten een Touch of Christmas toevoegen aan hun outfit in de garderobe en worden ze geschminkt door visagisten. Daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens een knallend feest. Plezier gegarandeerd!

Uiteraard kunnen wij bij alle evenementen zorgen voor kerstversiering, typische kerstcatering en extra’s als een kerstphotobooth en levende kerststal.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.