Green Area

 • Van 100 tot 750 gasten
 • 13 flexibele (sub)ruimtes
 • Parkeren op loopafstand
 • Centrale ligging
 • Duurzame catering

Congreslocatie met karakter

Ben je op zoek naar een spraakmakende congreslocatie in het midden van het land voor 100 tot 750 personen? Bij Gooiland in Hilversum ben je daarvoor aan het juiste adres. Een modern, iconisch rijksmonument met 13 sfeervolle ruimtes. De ruimtes zijn flexibel in te delen voor jouw plenaire sessie, workshops, lunch of break-out sessies. Daarbij zijn onze ruimtes voorzien van eersteklas AV-apparatuur die bijdragen aan de beste congresbeleving. Samen met jou bedenken we graag een totaalconcept voor jouw congres, van catering en techniek tot aankleding en entertainment.

Steel bij ons de show

Zet je jouw sprekers in de spotlights op het podium van ons authentieke theater? In deze ruimte kunnen 750 personen genieten van een spectaculaire presentatie of show. We hebben recent alle video-, licht- en audiotechniek volledig vervangen waardoor er nog meer mogelijkheden zijn. Met de grote LED-schermen is het mogelijk om het gehele theater om te toveren naar een eigen gethematiseerde setting voor jouw congres.

Kostenplaatje

Bij het organiseren van een congres wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom zijn we bij Gooiland open en transparant over het gemiddelde kostenplaatje. In de praktijk geldt: hoe meer gasten, hoe lager de prijs per persoon. En ben je enorm flexibel in de datum voor jouw event, dan kunnen we daar ook op inspelen. Wel zo prettig, toch?

Kloppend hart

De Green Area vormt het kloppende hart van jouw congres. Deze grote ruimte, centraal gelegen in ons pand, is voorzien van veel daglicht en veel groen. Met zijn speelse vorm kunnen we veel kanten op. Het is bijvoorbeeld een perfecte ontvangstruimte of voor een afsluitende borrel.

Lichte, flexibele ruimtes

Onze locatie biedt 13 ruimtes, waaronder een theater met moderne apparatuur. Met diverse subruimtes voor workshops kunnen we voor elk congres een passende opstelling creëren.

Ontmoeten is verbinden

Bij Gooiland geloven we in de kracht van live ontmoetingen. Het samen luisteren naar sprekers, elkaar echt in de ogen kijken en samen een drankje drinken. Bij die live ontmoetingen ontstaat de echte verbinding, die positief is voor elke organisatie. Ons bevlogen team kijkt graag samen met jou naar de beste invulling van jouw congres.

 • Ruimte voor plenaire sessies tot 750 personen

 • Multifunctioneel inzetbare subruimtes
 • Creatieve cateringmogelijkheden
 • Innovatieve audiovisuele mogelijkheden

 • Duurzame locatie

Verras je gasten met drinks & bites

Je gasten verwelkomen met koffie en een lekkernij in de ochtend, in de middag even ontspannen met een geweldige lunch en aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis dankzij een gezellige borrel met verrassende hapjes of toch een uitgebreid diner. Wij zorgen ervoor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.

LAAT JE INSPIREREN

In ons een online inspiratiemagazine vertellen we over onze locatie en de mooie evenementen die wij al verzorgd hebben. Ontdek in één oogopslag hoe we jouw beurs onvergetelijk kunnen maken en laat je inspireren.

Interesse om bij ons jouw congres te organiseren?

Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens of laat hier jouw gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.