Gooiland Hotel Hilversum

Meerdaagse evenementen

Lobby Dutch brand hotel Gooiland Hilversum

Overnacht in ons hotel

Wil je een meerdaags congres, beurs of bedrijfsfeest organiseren bij Gooiland? Wat is er fijner dan overnachten in het hotel in hetzelfde gebouw? Welkom in het eerste Dutch brand hotel van Nederland!

Gooiland Hotel beschikt over 56 kamers, waaronder 46 standaardkamers, 4 driepersoonskamers, 2 familiekamers en 4 suites. Net zo strak, zakelijk, modern en dynamisch als de rest van het gebouw. De kamers zijn stuk voor stuk in lijn met het ontwerp en de filosofie van architect Jan Duiker.

Een groen welkom

Betreed je de lobby van het hotel, dan verwelkomt een enorme levende plantenwand je direct. Je voelt de zuurstof van het groene Gooi. Tegelijkertijd word je omgeven door merken van eigen bodem: buisframestoelen van Gispen, servies van Hema en Swinckels op de tap.

Kamer Gooiland Hotel Hilversum
Hotelkamer Gooiland

Kijkje in de hotelkamers

Dan zoomen we even in op de kamers zelf. Geen massieve boxsprings, maar stalen Auping bedden met een open ruimte onder het matras. Lucht en licht, precies zoals Jan Duiker het graag had. Strakke zwart-witte bureaus en stoelen met buisframes, betonlook vloeren. De touch van Piet Mondriaan en Gispen. Eyecatcher is het alternatieve tv-testbeeld op de wand achter de bedden, waar radio en tv samen zijn gevoegd in 1 beeld waar je naar kunt blijven kijken. Je slaapt nou eenmaal in de Mediastad. Én op iedere kamer van het hotel staat een levensechte plant. Wel zo gezellig en huiselijk.

Suite badkamer Gooiland hotel Hilversum

DROOM WEG IN DE SUITE

De badkamer van de suite heeft bij het ligbad een groene plantenwand. Loom liggen in het warme water en staren naar het groen. Meer ontspanning kunnen we niet verzinnen. Welke kamer past jou het beste?

Hotel combineren met je evenement?

Neem contact op met Inge. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.