Grootse verbouwplannen bij Gooiland

Bij Gooiland streven we altijd naar een 9+ in alles wat we doen. Van techniek tot aankleding en van catering tot service.

Maar we willen altijd meer. Beter, mooier, innovatiever. Daarom wordt 2024 voor ons een heel bijzonder jaar en staan er fantastische verbouwplannen bij ons op de agenda in de zomerperiode. Something big is coming! We gaan al jouw verwachtingen overtreffen, wedden?

Stiekem zijn we allang begonnen met alle voorbereidingen. Op deze pagina geven we je alvast een tipje van de sluier en kijkje achter de schermen. En mocht je alvast meer willen weten, dan kunnen we je altijd al wat influisteren…

Meer weten over de verbouwing in 2024?

Wat?!? Een vergrote beursvloer en nieuwe subruimtes?

Authentiek theater in een modern, technisch jasje

In de authentieke theaterzaal van Gooiland hebben we sinds maart 2024 geheel nieuw video-, licht- en audiotechnieksysteem. Hiermee creëren we voor onze opdrachtgevers nog meer mogelijkheden voor hun plenaire sessies of shows. Wil je meer weten, lees snel verder.

Kom jij bij ons over de vloer?

Na jarenlang intensief gebruik waren de houten vloeren van zowel het theaterpodium als van de Cineac toe aan een opknapbeurt. De oude vloerdelen werden één voor één gecontroleerd en vervolgens gerepareerd of vervangen waar nodig. De gehele vloer werd vervolgens, net als de vloer van het theaterpodium geschuurd, gepolijst en geolied.

Het resultaat is prachtig en de vloeren kunnen nu weer jaren tegen volle zalen en duizenden eventbezoekers. Wanneer komen jullie weer eens bij ons over de vloer?

Video: Cineac 2.0

Een hoog plafond, een mooie houten vloer en veel daglicht geven je energie zodra je de Cineac binnenstapt. Zeer geschikt voor plenaire sessies, maar ook als beursvloer, diner-en borrelruimte. Bekijk in de video welke transformatie onze Cineac is ondergaan.

Verbeterde akoestiek

Geen enkel geluidsprobleem tijdens jouw evenement. Ontdek de voordelen van onze verbeterde akoestiek in onze blog. Hilversum, laat je horen!