• Van 100 tot 1.500 gasten
  • Feestelijke catering
  • Met eigen hotel

Bedrijfsfeest locatie mét karakter

Je hebt een jubileum te vieren, je medewerkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden, of wilt het jaar met je medewerkers goed afsluiten. In alle gevallen geldt: een sfeervol bedrijfsfeest organiseren begint bij een karakteristiek en centraal gelegen locatie. Samen met jou bekijken wij hoe we je medewerkers in de watten kunnen leggen, kunnen verrassen én betrekken. Voor bedrijfsfeesten (met overnachting) van 100 tot 1.500 personen ben je bij Gooiland Events in Hilversum aan het juiste adres!

Prikkel al je zintuigen

Zien, voelen, ruiken, proeven en horen. Met een evenement kun je alle zintuigen prikkelen en daar denken we graag over mee! Een band? Kunnen we regelen uiteraard. Net als een ballerina-act of showdansers. Of wil je juist culinair uitpakken? Laat het gelijk vastleggen door polaroidfotografen.

  • Goed netwerk in dj’s, bands en entertainment

  • We nemen alles uit handen: van de techniek tot beveiliging

  • Gasten kunnen overnachten in ons hotel

  • Duurzame locatie

De ruimte bepaalt de sfeer

Van een spetterend feest met band en DJ's in onze Green Lounge tot een knallende afterparty: wij denken graag met je mee welke ruimte perfect geschikt is voor jouw bedrijfsfeest.

Feestelijke hapjes en drankjes

Goddelijke gerechtjes tijdens een walking dinner, een snackwand met borrelhapjes, foodstands in verschillende thema’s of een sit-down-diner met vijf gangen. Alles is mogelijk. Onze verrassende catering draagt gegarandeerd bij aan het succes van jouw bedrijfsfeest!

Laat je inspireren

Wil je nog meer geïnspireerd raken door alle mogelijkheden die we bieden? Bekijk ons inspiratiemagazine en ontdek in één oogopslag hoe we jouw bedrijfsfeest onvergetelijk kunnen maken!

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.