• Perfect voor 100 tot 750 personen
  • Goede audiovisuele middelen
  • Duurzame catering
  • Sfeervolle ruimtes

De kracht van een kick-off event

Jouw personeelsleden uitnodigen voor een kick-off event in een sfeervolle setting? Gooiland biedt het podium! Een locatie midden in Nederland, goed bereikbaar per ov en per auto en perfect geschikt voor kick-offs tot 750 personen.

Gooiland heeft alles in huis om aan jouw kick-off evenement karakter toe te voegen. Ons authentieke theater biedt plaats aan 750 personen en onze Cineac is perfect geschikt voor kick-offs voor 300 personen. Voor, tijdens en na jouw evenement zorgen wij voor een passende culinaire invulling. Een frisse lunch, uitgebreide borrel of vijf-gangen-diner: alles is mogelijk! Na een plenaire sessie zet je jouw kick-off feestelijk voort in onze Green Lounge. Wil je jouw werknemers helemaal in de watten leggen, dan blijven ze overnachten in ons eigen Gooiland Hotel.

Volledig ontzorgd

Wat is voor jou een perfecte kick-off? Ons creatieve team kent onze locatie als de beste, is op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden en denkt heel graag mee over de vorm en invulling. Uiteindelijk nemen we alles uit handen, zodat je zelf jouw aandacht puur en alleen op de inhoud hoeft te leggen.

  • Geef jouw jaarplannen een podium in ons karakteristieke theater
  • Perfect geschikt voor 300 tot 750 personen
  • Goede audiovisuele middelen
  • Sluit jouw kick-off af met een borrel, diner en feest
  • Duurzame locatie

Met oog voor duurzaamheid

Gooiland Evenementenlocatie is een rijksmonument uit 1936. Het is een uitdaging om het energieverbruik te verlagen, maar zeker een uitdaging die we maar al te graag aangaan. En met succes! We maken grote stappen en zijn daarmee koploper als het gaat om het verduurzamen van een monumentaal pand. We vertellen er graag over!

Ruimtes met karakter

Neem een kijkje in onze ruimtes. Ons theater vormt het ideale middelpunt voor je kick-off. Bekijk de ruimte met eigen ogen.

Verrassende catering

Goede catering maakt een evenement helemaal af. Samen met jou bepalen we welke catering en presentatie het beste past bij jouw kick-off om indruk te maken. Een uitgebreid sit down dinner, diverse foodstands door de locatie of koude en warme bites bij een walking dinner. Het moet goed aansluiten om te scoren bij je werknemers!

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.