• Verras je gasten
 • Uniek, authentiek en feestelijk theater
 • Spectaculaire AV middelen
 • Eventcatering in thema
 • Met eigen hotel

En de winnaar is...

Het podiumlicht dimt. Er klinkt tromgeroffel. Het publiek houdt z’n adem in. De presentatrice opent vol verwachting het envelopje en maakt de winnaar van de awardshow bekend. Confetti! Opzwepende muziek. Een overweldigende lichtshow. Terwijl de awardwinnaar het stijlvol gedecoreerde podium bestijgt, applaudisseert het publiek uitbundig.

Organiseer jij een awardshow en zoek je een awardlocatie? Welkom bij Gooiland Hilversum. We love award shows! Ons authentieke theater (lees: rode theaterstoelen, ledverlichting aan de wanden, een enorm podium, coulissen en theatergordijnen), geschikt voor 750 gasten, is de basis voor jouw awardgala. En door het theaterpodium uit te bouwen over de stoelen heen is het ook mogelijk om een prachtige, unieke setting voor een show met sit down diner te creëren.

Onze technische partner kient alles tot op een tiende van een seconde uit. En in ons pand hebben we ons eigen hotel. Kortom, jouw gasten krijgen bij ons een spectaculaire beleving.

Zo kan je awardshow eruitzien

Ontvang de gasten van je awardgala met bubbels in de Green Area, waar ze plaats kunnen nemen voor de photowall voor de (pers)fotografen. Met een borrel met heerlijke hapjes maak je je gasten warm voor de awarduitreiking in de theaterzaal. Klaar voor de show? Via een spectaculaire toegangstunnel betreden je gasten het authentieke theater.

Dan het hoogtepunt van je evenement: de prijsuitreiking. Licht, geluid, special effects. Hier heb je alle mogelijkheden om helemaal uit te pakken! En als de sfeer en stemming er eenmaal inzitten, kun je samen met je gasten ontladen, proosten en feesten tijdens een afterparty in onze Green Lounge. Geen zin om naar huis te gaan? Boek een hotelovernachting en geniet nog even na in ons fijne hotel.

De ruimte bepaalt de sfeer

Van een spetterende show in het theater tot een feestelijke afterparty met band en DJ's in onze Green Lounge. Wij denken graag met je mee welke ruimtes perfect geschikt zijn voor jouw awardshow.

Daarom Gooiland 

 • Licht, ruimte en groen plantenwanden. Onze locatie blijft je gasten bij
 • Met signing en uplights kunnen we de huisstijl van jouw bedrijf overal laten terugkomen
 • Fotograaf, videograaf, band of ander entertainment nodig? Wij toveren zo een lijst met namen tevoorschijn
 • Vele culinaire mogelijkheden, waardoor je gasten niet alleen met bewondering naar de awardshow kijken, maar ook naar hun bord
 • Late night snacks waar je gasten precies op wachten na wat drankjes en dansmoves
 • Van beveiliging en techniek tot aankleding. Wij regelen het voor je
 • Eigen hotel met hotelkamers

LAAT JE INSPIREREN

Wil je nog meer geïnspireerd raken door alle mogelijkheden die we bieden? Bekijk ons inspiratiemagazine en ontdek in één oogopslag hoe we jouw awardshow onvergetelijk kunnen maken!

Cases

Verschillende bedrijven legden hun medewerkers bij ons al in de watten. Bekijk hoe zij uitpakten.

Jouw awardshow bij Gooiland?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.