• 1.100m2 beursvloer
  • Tot 1500 gasten
  • 13 flexibele (sub)ruimtes
  • Centrale ligging
  • Duurzame catering

Jouw beurs op een unieke locatie

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor het organiseren van jouw beurs tot 1.500 personen? Bij Gooiland in Hilversum bieden we een unieke locatie gelegen in het midden van Nederland. Het monumentale pand, waarbij het oude karakter is gecombineerd met een moderne uitstraling, voegt iets toe aan jouw beurs en onderscheid zich daarmee van de bekende beurshallen. De verschillende, sfeervolle ruimtes bieden een enorme flexibiliteit. Jij bepaalt zelf hoe groot je beursvloer wordt. Er is plaats voor zo’n 80 stands.

Goed bereikbaar, midden in het land

De locatie van jouw beurs is een van de succesfactoren. Gooiland Hilversum ligt midden in het land en is goed te bereiken via zowel de A2, A1 als de A27. Parkeergarage Gooiland is direct naast ons pand gelegen en biedt ruim 360 parkeerplekken. Daarnaast is onze locatie op loopafstand van station Hilversum gelegen. De bezoekers van jouw beurs kunnen ons dus gemakkelijk bereiken.

Beursvloer tot 1.100m2

Onze 13 sfeervolle ruimtes zijn voor jouw beurs gecombineerd te gebruiken. Zo creëren we een beursvloer tot 1.100 m2. Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw stands in ons authentieke theater of in onze Green Area met heel veel daglicht? Kom het ervaren!

Uitgebreide techniek en passende aankleding

De ruimtes van Gooiland beschikken allemaal over hun eigen faciliteiten. Elke ruimte is voorzien van technieksets die zijn afgestemd op de akoestiek en kenmerken van die plek. We bieden een glasvezelnetwerk en voor elke standhouder zijn/haar eigen wifinetwerk zodat iedereen goed bereik heeft.

Een goede routing en de vindbaarheid van de beursonderdelen zijn voor jouw beursgasten van groot belang. We adviseren je graag over de beste routing en indeling van jouw beurs en kunnen dit ook op schaal laten uittekenen voor je. Onze vaste partners helpen ook graag met de juiste singing of aankleding.

  • Diverse mogelijkheden wat betreft standbouw

  • We nemen alles uit handen: van de inrichting tot culinaire beleving
  • De nieuwste audiovisuele mogelijkheden
  • Glasvezelnetwerk en mogelijkheid eigen wifi-netwerk
  • Oog voor duurzaamheid

Catering

Jouw beursgasten lopen ieder moment van de dag naar binnen. Daarom biedt ons keukenteam diverse mogelijkheden voor het eten en drinken gedurende de dag. Wat dacht je van diverse foodpoints of lekkere hapjes die worden uitgeserveerd? Samen kijken we graag naar jouw cateringwensen en die van jouw standhouders.

LAAT JE INSPIREREN

In ons een online inspiratiemagazine vertellen we over onze locatie en de mooie evenementen die wij al verzorgd hebben. Ontdek in één oogopslag hoe we jouw beurs onvergetelijk kunnen maken en laat je inspireren.

Cases

Diverse bedrijven organiseerde al eens een beurs bij ons. Bekijk hoe zij invulling gaven aan onze locatie en laat je inspireren door deze voorbeelden.

Jouw beurs bij Gooiland?

Neem vrijblijvend contact op met Patrick en vraag naar de mogelijkheden.