• 1.100m2 beursvloer
  • Ruimte voor 80 stands
  • 16 flexibele (sub)ruimtes
  • Centrale ligging
  • Duurzame catering

Een beursvloer vol
ruimte en licht

Op zoek naar een beurslocatie voor het organiseren van een sfeervolle beurs voor 100 tot 1.500 personen? Bij Gooiland in Hilversum weten we niet beter. Geen enorme hal met eindeloos lange rijen stands. Bij ons baden de stands in daglicht. Dat geeft je gasten net even een ander gevoel. Door verschillende ruimtes met elkaar te combineren, bepaal je zelf hoe groot je beursvloer wordt.

Deel je beursvloer dynamisch in

Vier ruimtes op de begane grond van Gooiland zijn afzonderlijk of gecombineerd te gebruiken. Wil jij een beursvloer van 900 m2 of ga je voor 1.100 m2? Door de naastgelegen theaterzaal voor 750 personen en diverse subruimtes kunnen gasten deelnemen aan plenaire sessies of workshops. En wat dacht je van een productieruimte boven de beursvloer met uitzicht over de stands?

 

Goede routing

Een beurs moet overzichtelijk zijn. Goede toegankelijkheid van de locatie en vindbaarheid van de beursonderdelen zorgen daarvoor. We adviseren je graag over de beste routing voor je gasten. Indien gewenst leveren we een app met plattegrond, programma en overige bezoekersinformatie.

Ook denken we mee over het betrekken van je gasten bij de beurs. Bijvoorbeeld door het uitserveren van de catering op de beursvloer. Wij zien geregeld dat gasten met een sandwich of sapje in de hand nog een extra rondje langs de stands lopen.

  • Ruimte voor wel 80 stands

  • De nieuwste audiovisuele mogelijkheden bij de stands

  • Glasvezelnetwerk en mogelijkheid wifi-netwerk

  • Oog voor duurzaamheid

Unieke beurslocatie

Met een combinatie van meerdere multifunctionele ruimtes creëren we voor jouw beurs een geschikte en creatieve samenstelling tot maar liefst 1.100m2. Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw beursvloer in ons karakteristieke theater? The sky is the limit!

Verse salade Catering beurs Gooiland Hilversum evenementenlocatie

Catering specifiek voor jouw beurs

Beursgasten lopen ieder moment van de dag naar binnen. Toch wil je iedereen op zijn wenken bedienen. Samen met jou bekijken we welke catering daarbij past. Wat dacht je van foodpoints of lekkere hapjes die worden uitgeserveerd?

Jouw beurs organiseren op onze unieke beurslocatie?

Neem vrijblijvend contact op met Patrick en vraag naar de mogelijkheden.

Cases

Veel bedrijven gingen je voor en organiseerden een evenement bij ons. Laat je inspireren door deze voorbeelden.