De seminar locatie met karakter

Ruimte om kennis te delen

Een locatie om jouw seminar te organiseren midden in Nederland, goed bereikbaar, voor 100 tot 1.500 personen en anders dan anders. Dan kom je uit bij Gooiland evenementenlocatie. Breng deskundigen samen op een verrassende plek waar ze goed worden verzorgd en letterlijk én figuurlijk de ruimte hebben om kennis te delen.

Green Lounge
Locatie voor seminars in gesprek op het Gooiland Theater

Een seminar met karakter

Onze evenementenlocatie kun je niet los zien van het pand, een exemplarisch voorbeeld van de bouwstijl het Nieuwe Bouwen. Een karakteristiek gebouw, dat in de jaren ’30 van de twintigste eeuw al veel losmaakte. En nu karakter toe kan voegen aan jouw seminar. Kom langs en ervaar onze lichte en ruimtelijke locatie.

Ontelbare opties

Met 16 verschillende ruimtes heb je veel mogelijkheden om je seminar vorm te geven. Ons authentieke theater voor 450 of 750 personen is bijvoorbeeld een geschikte ruimte voor een lezing. Wil je meer interactie? Dan is de multifunctionele ruimte Cineac perfect voor jou. Ideaal te combineren met de subruimtes voor workshops of brainstormsessies.

Begeleiding van a tot z

Het liefst nemen wij je alles uit handen. We begeleiden je voor en tijdens de seminar intensief en adviseren het gehele traject over de beste opstellingen, catering en techniek. Alles om ervoor te zorgen dat jij je kunt richten op de inhoud.

  • Ruimte voor plenaire sessies tot 750 personen
  • Multifunctioneel inzetbare subruimtes
  • Intensieve technische begeleiding en vernieuwende mogelijkheden

Veelzijdige ruimtes

Voor een seminar ben je op zoek naar diverse ruimtes. Wij hebben karakteristieke ruimtes onderverdeeld in de Television Zone en de Radio Zone. Bekijk onze ruimtes en oordeel zelf. We denken graag mee!

Catering in de Green Lounge van Gooiland

Goede catering geeft je gasten energie

Goede catering is belangrijk om het energielevel van je gasten tijdens het seminar op peil te houden. Laat dat maar aan ons over! Jouw gasten mag het aan niets ontbreken.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.