• 13 multifunctionele (sub)ruimtes
  • 1.400 Parkeerplekken op loopafstand
  • Plenaire ruimte voor 750 gasten
  • Duurzame catering
  • Centraal gelegen in Midden-NL

Ruimte om kennis te delen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw seminar in Midden-Nederland voor 100 tot 1.500 personen? Welkom bij Gooiland in Hilversum! Een karakteristiek, modern rijksmonument met 13 sfeervolle ruimtes.

We bedenken samen met jou graag een totaalconcept voor jouw seminar, van catering en techniek tot aankleding en entertainment. Alles om bij te dragen aan de impact van het evenement op je gasten. Breng deskundigen samen op een verrassende plek waar ze goed worden verzorgd en letterlijk én figuurlijk de ruimte hebben om kennis te delen.

Ontelbare opties

Met 13 verschillende ruimtes heb je veel mogelijkheden om je seminar vorm te geven. Ons authentieke theater tot 750 personen is bijvoorbeeld een geschikte ruimte voor een lezing. Wil je meer interactie? Dan is de multifunctionele ruimte Cineac perfect voor jou. Ideaal te combineren met meerdere sfeervolle subruimtes voor workshops of brainstormsessies.

Begeleiding van a tot z

Het liefst nemen wij je alles uit handen. We begeleiden je voor en tijdens de seminar intensief en adviseren het gehele traject over de beste opstellingen, catering en techniek. Alles om ervoor te zorgen dat jij je kunt richten op de inhoud.

  • Ruimte voor plenaire sessies tot 750 personen
  • Multifunctioneel inzetbare subruimtes
  • Intensieve technische begeleiding en vernieuwende mogelijkheden
  • Duurzame evenementenlocatie

Veelzijdige ruimtes

Voor een seminar ben je op zoek naar diverse ruimtes. Wij hebben karakteristieke ruimtes onderverdeeld in de Television Zone en de Radio Zone. Bekijk onze ruimtes en oordeel zelf. We denken graag mee!

Goede catering geeft je gasten energie

Goede catering maakt een evenement helemaal af. Samen met jou bepalen we welke catering en presentatie het beste past bij jouw seminar om indruk te maken. Een uitgebreid sit down dinner, diverse foodstands door de locatie of koude en warme bites bij een walking dinner. Het moet goed aansluiten om te scoren bij je gasten!

LAAT JE INSPIREREN

Wil je nog meer geïnspireerd raken door alle mogelijkheden die we bieden? Bekijk ons inspiratiemagazine en ontdek in één oogopslag hoe we jouw seminar onvergetelijk kunnen maken!

Cases

Verschillende bedrijven legden hun medewerkers bij ons al in de watten. Bekijk hoe zij uitpakten.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.