• Duurzame gerechten
  • Eventcatering in thema
  • Lokale producten
  • No food waste

Een lekker
gespreks­onderwerp

Goede catering maakt een evenement helemaal af. Samen met jou bepalen we welke gerechten en presentatie het beste past bij je evenement om indruk te maken. Wat dacht je van een uitgebreid sit-down diner, foodstands met streetfood door de locatie of een walking dinner met kleine, spectaculaire gerechtjes? Het eten en drinken moet je gasten bijblijven en daarom verrassen. We gaan met jou op zoek naar catering die jouw evenement versterkt. En daar hoort ook een late-night-snack aan het einde van een feestelijke avond bij. Volledig naar jouw wens!

Eventcatering in thema

Dagelijks zijn onze koks bezig met de laatste trends. Die passen zij graag toe! Heeft jouw evenement een thema? Of is de huisstijl van jouw bedrijf in een specifieke kleur? Hoe leuk is het om dat in de catering helemaal door te voeren: in het eten, drinken en in de presentatie! Denk aan apfelstrudel en luxe gegarneerde braadworsten, geserveerd vanuit een houten kraam, bij een après-ski-thema. Of verschillende foodstands met rijk belegde tortilla’s, romige guacamole en pittige fajita’s voor een Mexicaanse tint. Of laat je gasten rondlopen met een frisse gin tonic en heerlijke oesters. Wij denken graag met je mee!

Tegen voedsel-verspilling

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We werken zo veel mogelijk met lokale en nationale producten uit het seizoen. Wat dacht je van kaas van de lokale kaasboer, koeken van een Hilversumse bakker, Hollands bier, verse bijvangst, frisse Nederlandse appeltjes en -sappen en melk van Hollandse koeien? Overal op onze bars staan glazen waterjars met kraanwater en vers fruit. Hier tap je de hele dag door je eigen glas water. Ons doel is zero food waste. We stemmen onze catering dan ook altijd zo optimaal mogelijk af met jou als opdrachtgever.

Kom je koffie drinken?

Benieuwd naar de cateringmogelijkheden voor jouw evenement? We stellen graag, samen met jou, een goddelijk menu samen, aan de hand van ons foodbook.