Roeff dakterras

Catering bij een evenement: het moet je bijblijven

Een lekker gespreks­onderwerp

Goede catering maakt een evenement helemaal af. Samen met jou bepalen we welke catering en presentatie het beste past bij je evenement om indruk te maken. Een uitgebreid sit down dinner, diverse foodstands door de locatie of koude en warme bites. Het moet goed aansluiten om te scoren bij je gasten!

Dimsumhapjes met zoete sesamdip, cannelloni van vitello tonnato, speciale cocktails of een walking dinner met een parade van seizoensgebonden lekkernijen. Het eten en drinken moet je gasten bijblijven en daarom verrassen. We gaan met jou op zoek naar catering die jouw evenement versterkt.

Hamburgers Roeff
Roeff dakterras
kok Roeff

Eventcatering in thema

Dagelijks zijn onze koks bezig met de laatste trends. Die passen zij graag toe! Heeft jouw evenement een thema? Hoe leuk is het om dat in de catering helemaal door te voeren: in het eten, drinken en in de presentatie! Denk aan apfelstrudel en luxe gegarneerde braadworsten, geserveerd vanuit een houten kraam, bij een après-ski-thema. Of verschillende foodstands met rijk belegde tortilla’s, romige guacamole en pittige fajita’s voor een Mexicaanse tint. Of laat je gasten rondlopen met een frisse gin tonic en heerlijke oesters. Wij denken graag met je mee!

Eten Roeff

Tegen voedsel-verspilling

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We werken zoveel mogelijk met Nederlandse producten en beperken het transport door met 1 leverancier te werken. Door slim in te kopen en te recyclen waar mogelijk, proberen we voedselverspilling zoveel mogelijk te voorkomen. Aan het einde van je evenement toch nog voedsel over? Dan kunnen geïnteresseerden het van ons overnemen via de app No Food Wasted.

Kom je koffie drinken?

Er zijn weinig dingen belangrijker dan ‘goed eten’ tijdens een evenement. Daarom laten we je graag kennismaken met onze creatieve gerechten en originele kijk op catering. Schuif je bij ons aan?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.