• 13 multifunctionele (sub)ruimtes
  • 1.400 parkeerplekken op loopafstand
  • Plenaire ruimte voor 750 gasten
  • Duurzame catering
  • Centraal gelegen in Midden-NL

Jij regelt de inhoud, wij doen de rest

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw symposium in Midden-Nederland voor 100 tot 1.500 personen? Welkom bij Gooiland in Hilversum! Een karakteristiek pand met 13 sfeervolle, multifunctionele ruimtes.

Wij begrijpen dat jij als organisator je handen vol hebt aan de inhoud van het symposium. Des te belangrijker dat wij ervoor zorgen dat de catering, techniek en locatie in orde is. Alles om bij te dragen aan de impact van het evenement op je gasten.

Jouw symposium, net even anders

Een uitgesproken gebouw, met veel ramen en veel licht. Gooiland is een modern iconisch rijksmonument van de architectuurstroom het Nieuwe Bouwen, gebouwd in 1936. En daarmee is onze locatie net even anders dan andere evenementenlocaties. En dat maakt jouw symposium ook net even anders dan andere symposia.

Geef de ruimte aan experts

Kennis delen, netwerken, discussies voeren en voortborduren op ideeën van anderen. Dat is het doel van een symposium. En dat vraagt verschillende onderdelen binnen het evenement. Wij bekijken heel graag met jou welke van onze 13 ruimtes perfect aansluiten bij jouw wensen.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij het organiseren van een symposium wil je al je gasten scherp hebben. Dat kan alleen als ze tot in de puntjes worden verzorgd. Laat dat maar aan ons over. Het innoverende team van Gooiland bepaalt met jou hoe het jullie gasten van minuut tot minuut aan niets ontbreekt. We laten niets aan het toeval over.

  • Plenaire ruimte tot 750 personen
  • 13 diverse multifunctionele ruimtes
  • Nieuwste audiovisuele technieken
  • Totale ontzorging van jou en je gasten
  • Duurzame evenementenlocatie

Ruimtes van binnen

Neem een kijkje in onze ruimtes. Ons theater vormt het ideale middelpunt voor je symposium. Bekijk de ruimte met eigen ogen.

Diverse catering

Goede catering maakt een evenement helemaal af. Samen met jou bepalen we welke catering en presentatie het beste past bij jouw symposium om indruk te maken. Een uitgebreid sit down dinner, diverse foodstands door de locatie of koude en warme bites bij een walking dinner. Het moet goed aansluiten om te scoren bij je gasten!

LAAT JE INSPIREREN

Wil je nog meer geïnspireerd raken door alle mogelijkheden die we bieden? Bekijk ons inspiratiemagazine en ontdek in één oogopslag hoe we jouw symposium onvergetelijk kunnen maken!

Cases

Verschillende bedrijven legden hun medewerkers bij ons al in de watten. Bekijk hoe zij uitpakten.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.