Symposium locatie

De locatie voor een symposium mét karakter

Jij regelt de inhoud, wij de rest

Ga jij een symposium organiseren? Wat leuk! Een locatie in Midden-Nederland voor 100 tot 1.500 personen, goed bereikbaar en met veel verschillende soorten ruimtes is natuurlijk een must. Wij begrijpen dat jij als organisator je handen vol hebt aan de inhoud van het symposium. Des te belangrijker dat wij ervoor zorgen dat de catering, techniek en locatie in orde is. Bij Gooiland Events komt dat helemaal goed!

Symposium organiseren Hilversum
Symposium locatie Hilversum

Jouw symposium net even anders

Een uitgesproken gebouw, met veel ramen en veel licht. Gooiland is een icoon van de architectuurstroom het Nieuwe Bouwen, gebouwd in 1936. En daarmee is onze locatie voor symposia net even anders dan andere evenementenlocaties. En dat maakt jouw symposium ook net even anders dan andere symposia.

Geef de ruimte aan experts

Kennis delen, netwerken, discussies voeren en voortborduren op ideeën van anderen. Dat is het doel van een symposium. En dat vraagt verschillende onderdelen binnen het evenement. Wij bekijken heel graag met jou welke van onze 16 ruimtes geschikt zijn voor deze aspecten.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij het organiseren van een symposium wil je al je gasten scherp hebben. Dat kan alleen als ze tot in de puntjes worden verzorgd. Laat dat maar aan ons over. Het innoverende team van Gooiland bepaalt met jou hoe het jullie gasten van minuut tot minuut aan niets ontbreekt. We laten niets aan het toeval over.

  • Plenaire ruimte tot 750 personen
  • 16 diverse multifunctionele ruimtes
  • Nieuwste audiovisuele technieken
  • Totale ontzorging van jou en je gasten

Ruimtes van binnen

Neem een kijkje in onze ruimtes. Ons theater vormt het ideale middelpunt voor je symposium. Bekijk de ruimte met eigen ogen.

Symposium organiseren bij Gooiland in Hilversum

Diverse catering

Bij de beoordeling van een evenement weegt de catering vaak als een van de zwaarste onderdelen mee bij gasten. Wij hebben een divers aanbod, werken voornamelijk met streekproducten en adviseren graag wat het beste aansluit bij jouw symposium.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.