Gooiland van bovenaf

Welkom bij Gooiland

  • Goed bereikbaar
  • Voldoende parkeerplekken
  • Gratis wifi

CONTACT

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Parkeren
Koningshof 1
1211 MH Hilversum

Met het OV

Gooiland is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Onze locatie ligt op 600 meter afstand van station Hilversum.

Met de auto

Onze locatie ligt op 6 minuten rijden vanaf de A27. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in de nabij gelegen ‘Parkeergarage Gooiland’. Deze bevindt zich op 150 meter lopen vanaf Gooiland. Daarnaast liggen de parkeergarages ‘Gooische Brink’ en ‘Hilvertshof’ een paar honderd meter verder. Hiermee heeft Gooiland in totaal 1400 parkeerplekken op loopafstand.

Route­beschrijving

Vanaf de A27 neem je afrit 33 Hilversum en sla je linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neem je de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg sla je bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na circa 350 meter linksaf de Koningsstraat in. Na weer circa 350 meter zie je aan je rechterhand de ingang van ‘Parkeergarage Gooiland’ (onder de Albert Heijn). Verlaat de parkeergarage en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in en volg deze richting de rotonde. Na circa 150 meter bevindt Gooiland zich aan je rechterhand. Kijk op deze website voor de tijdelijke werkzaamheden aan de A27.

Kom je vanuit Amsterdam? Op de N525 (Larenseweg) zie je een bord met een kruis erdoorheen richting het centrum. Je navigatie geeft aan dat je er wel doorheen moet om linksaf de Kamerlingh Onnesweg op te rijden. Dit kan ook. We zijn gewoon bereikbaar via deze route en je hoeft geen omweg te rijden.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.