7 x creatieve entertainment ideeën voor jouw evenement

Bij Gooiland streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. We geloven dat het gebruik van creatieve entertainment een verpletterende indruk kan achterlaten, waardoor gasten zich verbonden voelen met het evenement en er nog lang over zullen praten. Of het nu gaat om een congres, een beurs of een bedrijfsfeest, er zijn genoeg mogelijkheden om vormen van entertainment toe te voegen aan jouw volgende event. Benieuwd welke? Ter inspiratie zetten we er 7 voor je op een rijtje.

14 jun 2023

1 Popcornkraam
Misschien heb je het weleens voorbij zien komen op een evenement bij ons op locatie: de ouderwetse popcornkraam. De verleidelijk zoete geur van versgebakken popcorn is niet te weerstaan, toch? Zó lekker en ook nog eens ontzettend leuk om in te zetten op jouw volgende event. Ga je voor zoet, zout of toch voor de salty caramel? Your choice!

2 Virgin cocktailbar
Een ervaren cocktailshaker achter de bar op jouw evenement bij Gooiland, maar dan wél het liefst geheel alcoholvrij? Dat kan! Er wordt steeds vaker gevraagd naar alcoholvrije versnaperingen tijdens een event. En wees gerust: ze zijn echt nét zo lekker!

3 LED-schommels en Glow In The Dark Gin & Tonic
Licht uit, LED aan! Tijdens de Event Inspiration Days konden onze gasten op kleurrijke LED-schommels genieten van een film over de geschiedenis van Gooiland. En dat niet alleen: achter de bar prepareerde onze event-medewerker de lekkerste Glow In The Dark Gin & Tonic voor de gasten. Cheers!

4 Meisjes Van De Wijn
Om het diner op jouw evenement nog meer allure te geven, laten we de ‘Meisjes Van De Wijn’ tussen de gasten lopen. Huh, wat? Ja, Meisjes Van De Wijn: met een volledige gepersonaliseerde vliegtuigtrolley, gevuld met 7 verschillende wijnen en glazen, lopen ze tussen de gasten door en schenken ze mooie glazen bij de gerechten. En niet alleen dat, ze vertellen er ook nog van alles over!

5 Photo-wall
Biedt jouw gasten een onvergetelijke ervaring door photo-wall entertainment toe te voegen aan jouw event. Ga je voor een minimalistische achtergrond, of kies je juist voor een kleurrijk, uniek thema met interactieve evenementen? Wat ook je voorkeur heeft, een photo-wall dient perfect als decor voor gasten om hun creativiteit te uiten en herinneringen vast te leggen. Want elke foto vertelt een verhaal, nietwaar?

7 Arcadehal
Voetbaltafels en ouderwetse flipperkasten zijn een gave toevoeging voor op jouw evenement. De rinkelende munten, juichende spelers achter de retro arcadekasten en deuntjes van old school videogames… Een arcadehal is entertainment in den top en roept bij iedereen nostalgie op. Misschien een idee voor jouw next event?

8 Virtual Reality
De doorbraak van de VR-wereld brengt verschillende mogelijkheden voor de evenementenbranche met zich mee. Zo biedt het de gasten een realistische ervaring en belanden ze in een compleet andere wereld. Op deze manier kun je jouw evenement naar een hoger niveau tillen en de gasten een onvergetelijke beleving geven. Wat dacht je van een VR-diner of rijden als een F1 coureur op een virtual autoracebaan? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij regelen het voor je!