Akoestische veranderingen binnen Gooiland

Bij Gooiland zitten we niet stil. We zijn druk bezig achter de schermen om onze evenementenlocatie te optimaliseren. Maar dat kan uiteraard niet zonder de mening van onze opdrachtgevers. Afgelopen zomer hebben wij feedback mogen ontvangen over onze locatie. Daarbij kwam één duidelijk antwoord naar voren: de akoestiek liet af en toe te wensen over. En daarom hebben wij twee ruimtes binnen Gooiland voorzien van akoestische plafondpanelen. Nieuwsgierig naar welke ruimtes dat zijn en welke voordelen dat biedt voor jouw evenement? Lees het hier.

26 sep 2023

Green Lounge
Dankzij de grote ramen met stalen kozijnen overheersen licht en ruimtelijkheid in de ruime Green Lounge. De ideale plek om jouw gasten te ontvangen en perfect als beursvloer, bedrijfsfeest en voor borrels. Vanwege de ruime afmetingen van de Green Lounge kampten we echter met een akoestisch probleem, de aanwezige galm leidde tot een snel verlies van geluidskwaliteit. Om dit te verhelpen, hebben we akoestische plafondpanelen geïnstalleerd. Met als resultaat: geen enkel geluidsprobleem meer dat jouw evenement kan verstoren. Tijdens de gezellige borrels en fijne gesprekken op jouw evenement hoort de juiste akoestiek!

Jeanne Roos
De Jeanne Roos is de ideale subruimte om te gebruiken tijdens evenementen. Met ruimte voor maximaal 80 personen, biedt deze lichte en prachtige subruimte de perfecte mogelijkheid voor onder andere workshops en lezingen. Er was slechts één obstakel in deze ruimte, de akoestiek. Dit zorgde voor een vervelende echo. Dit ontstond door de grote ramen in combinatie met weinig meubilair. Doormiddel van een akoestisch fotopaneel, helemaal in de kenmerkende stijl van Gooiland met een prachtige foto van niemand minder van Jeanne Roos zelf zijn deze problemen verleden tijd. Samen met het akoestische plafondeiland zorgen zij ervoor dat er tijdens jouw gesprekken geen vervelende geluidsproblemen meer ontstaan.

 

4 x een betere akoestiek:

  • Een betere spraakverstaanbaarheid
  • Lagere geluidsniveaus
  • Een positief effect op de beleving van de gasten
  • Minder galm en echo

Kom je de akoestiek uittesten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Patrick en Megan geven je graag een rondleiding.