Beurzen en duurzame catering: de perfecte combinatie

Een beursdag is altijd dynamisch en druk. Tijdens zo’n intensief programma kan iedereen wel wat extra energie gebruiken. Bij Gooiland zorgen wij ervoor dat het totaalplaatje klopt. Van een schitterende aankleding tot aan de catering waarin jouw bedrijfskleuren terugkomen. Ben je benieuwd hoe onze duurzame catering nu écht kan bijdragen aan een geslaagde beursdag? Wij vertellen je er alles over!

04 mei 2023

Proef jouw huisstijl
Heeft jouw beurs een specifiek thema of wil je jouw huisstijl kleuren culinair terug laten komen? Check, wij regelen het voor je! Onze koks zijn op de hoogte van de nieuwste foodtrends en maken de meest creatieve gerechten klaar voor jou en je gasten. Yum! Bezorg ze een onvergetelijke beurspresentatie waarbij alles tot in de puntjes klopt. Vorig jaar hadden we het genoegen om een onvergetelijk evenement te faciliteren voor een grote internationale telecomprovider. Gooiland kleurde rood en de branding van het merk was zelfs terug te zien in het dessert. We serveerden namelijk overheerlijke red velvet biscuits met een mousse van aardbeien, voorzien van het betreffende logo. Werkelijk niets was te gek! Breng jouw fantasie tot leven en til je evenement naar een hoger niveau.

Een duurzame cateringervaring op jouw beurs
Bij Gooiland hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom werken wij met zo veel mogelijk lokale en seizoensgebonden producten. Wat dacht je van verse bijvangst, frisse Nederlandse appeltjes en -sappen en melk van Hollandse koeien of kaas van de lokale kaasboer. Al deze overheerlijke Nederlandse producten dragen bij aan een onvergetelijke catering op jouw beurs. Wij hebben uiteraard een aantal persoonlijke favorieten als het aan komt op catering. Hoe klinken avocado burgers of een heerlijke poke bowl zalm tijdens de lunch? Echte aanraders, als je het ons vraagt. Tijdens de koffiepauze kan een zoete lekkernij natuurlijk ook niet ontbreken. Trakteer jouw gasten op onze Gooische koeken, prachtig geserveerd op een houten plateau. Geniet van een smaakvolle, duurzame en lokale cateringervaring op jouw beurs.

Verwacht het onverwachte…
Popcorn scheppen uit een kraam, cocktails vernoemd naar jouw favoriete film of heb je altijd al gedroomd van een eigen snoepkraam? Echte daredevils kiezen voor creatieve uitspattingen in de catering. Dat kan ook in de presentatie van de catering. Zo hebben wij een tijd geleden voor een grote landelijke bouwketen de drankjes geserveerd in grote bouwemmers. Onze overheerlijke mega speltkoeken mocht men kapotslaan met een heuse hamer. Hoe lachen is dat! De gasten vonden het geweldig. En daar gaat het uiteraard om. Hoe de catering ook vorm krijgt, het allerbelangrijkste is dat jouw gasten met een glimlach de deur uitlopen. En wij dragen daar heel graag ons culinair steentje aan bij.

Benieuwd hoe wij Gooiland nog meer duurzaam maken? Bekijk dan eens onze pagina over Duurzaamheid.