De betoverende theetuin van Gooiland

Bij de unieke theetuin van Gooiland kun je genieten van échte verse kruiden en specerijen. Laat je verbeelding de vrije loop en stel je eigen smaakvolle thee samen met ingrediënten zoals kaneel, gember, munt, anijs, laurierbladeren en citrusvruchten. Zó lekker, dat ze alle zintuigen doen prikkelen! Niet alleen is zo’n kopje thee vol van smaak, het bevat ook nog eens de nodige vitamines. Als dat geen win-win situatie is...

08 jun 2023

Maak tijdens jouw evenement kennis met verschillende subruimtes die vernoemd zijn naar bekende televisiepersoonlijkheden of mensen die belangrijk zijn geweest voor onze locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Jan Duiker Wintertea of de verkwikkende Jeanne Roos Tigertea? En laten we onze eigen Mr. Gooiland Tea niet vergeten. Zin in iets om de dorst mee te stillen? Met de specerijen uit de theetuin kun je zelfs een verrukkelijke Ice Tea maken.

Mr. Gooiland Tea
We beginnen met de thee die is vernoemd naar Mr. Gooiland, ook wel bekend als de mysterieuze gast van Gooiland. Een bijzondere combinatie van tijm, citroen en honing. Speciaal voor een lekker ontspanningsmomentje. Een ware smaakexplosie op de tong!

Jeanne Roos Tiger Tea
Een van onze sub-zalen is vernoemd naar Jeanne Roos, een belangrijke Nederlandse journaliste die haar stempel heeft gedrukt op de Nederlandse televisie. In de Jeanne Roos Tiger Tea vind je de verfrissende smaken van munt, gember en citroen. De vers gesneden gember en een vleugje citroen zorgt voor een licht pittige smaak. De  thee heeft een kalmerend effect en versterkt het immuunsysteem.

Jan Duiker Winter Tea
Een thee vernoemd naar Jan Duiker. Niet alleen vanwege zijn ontwerp van ons pand, maar ook omdat we een subzaal naar deze Nederlandse architect hebben vernoemd. De thee bestaat uit verfrissende sinaasappel, kaneel en steranijs. Kaneel heeft een houtachtige smaak en combineert perfect met een citrusvrucht. Steranijs is zoet en aromatisch, vergelijkbaar met venkel en zoethout. Winter of zomer, de thee past bij ieder seizoen! Kom je ‘m snel proeven tijdens jouw evenement bij Gooiland?