Gooiland verrast met onverwachte mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest

29 aug 2022

 

Stel je het volgende voor: jouw bedrijf heeft dit jaar een jubileum te vieren, medewerkers en zakenrelaties in het zonnetje te zetten of wilt gewoon met een knaller het jaar afsluiten… waar ga je dan naartoe? Doe eens een gooi? Precies, naar Gooiland.

Deze locatie barst van het karakter én de mogelijkheden om er voor honderd of meer gasten een onvergetelijk bedrijfsfeest te geven. Lees snel verder en laat je verrassen!

Van private club tot Green Lounge

Deze locatie weet te verrassen door de talloze ruimtes die met gedetailleerde styling overtuigen die licht, ruimtelijk en groen aanvoelen. Waar de ene ruimte zich kenmerkt door de authentieke details uit het uit 1936 gebouwde pand, verrast een ander deel weer door de moderne styling.

Maar ook de multifunctionele inzet maakt van Gooiland een geweldige locatie voor jouw bedrijfsfeest. Je boekt namelijk de halve of hele locatie, zodat je enorm kunt spelen met de ruimtes. Doe het ontvangst en bedrijfsfeest in de Green Lounge, geniet van de foodstands in de Cineac en geniet met collega’s van de hippe bar in de Showroom, de ballenbak in de On Air en een optreden in het theater. Of bouw juist het podium in de theaterzaal uit over de stoelen voor een exclusieve en unieke dinerruimte voor 300 personen en zet De Club in als secret stage voor maximaal 275 personen die je enkel met een wachtwoord mag betreden.

Verwacht het onverwachte

Deze titel is niet voor niets de slogan van het eventteam van Gooiland. Er is echt super veel mogelijk en het team gaat heel ver om je hierbij te helpen. Een ruimte volledig inzetten als ballenbak? “Tuurlijk!” Een indoor festival in de Green Lounge? “Gaan we regelen!” Het hele concept in roaring ‘20-stijl? “Bedoel je zoiets?” Hebben we ons punt gemaakt?

En dan hebben we het nog niet gehad over de mogelijkheden om culinair te verrassen met bijvoorbeeld een culinaire club experience waarbij de chefs op het podium de show stelen en er na het eten gefeest wordt, een walking dinner compleet in thema of een chique sit down dinner met eventuele gekke twists.

Ook gaaf: gebruik het bijna 600 m2 grote dakterras met uitzicht op de binnenstad van Hilversum als bijzondere borrellocatie aan het begin van jouw bedrijfsfeest. Het team denkt van A tot Z mee, heeft daarbij een groot netwerk aan dj’s, bands en entertainment en neemt daarnaast alles uit handen van de techniek tot aan de beveiliging.

En dan kan dit ook nog eens…

Bijkomend voordeel van Gooiland is de aanwezigheid van het inpandige hotel met 56 hotelkamers. Hoe lekker, als je na het bedrijfsfeest nog even door wilt feesten? Let je op dat je niet uit de minibar gegooid wordt? 😉 Het hotel is volledig voor jouw bedrijfsfeest af te huren. Sowieso kunnen deze kleuren door het nieuwe lichtsysteem in een groot gedeelte van het pand doorgetrokken worden. Dat noemen we nog eens branding!

Heb jij een bedrijfsfeest op de planning staan en zoek je nog een locatie? Plan dan zeker een rondleiding in voor een locatiebezoek bij Gooiland en laat je door zowel het pand als het team overtuigen van de mogelijkheden. Enjoy the party!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Event Inspiration.