Hoe kijkt Gooiland terug op de evenementen van 2022 en waar ligt de focus voor 2023?

Het nieuwe jaar is aangebroken! Hoe kijken wij én de evenementenbranche terug op 2022 en waar ligt de focus voor 2023? Event Inspiration NL vroeg het aan onze commercieel directeur Patrick van Rossum.

10 jan 2023

Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? 
“Wat een rollercoaster. Een onzeker eerste kwartaal tot begin maart. Toen kwam er licht in de lange donkere tunnel en we mochten weer open. De eerste maanden waren enorm druk met aanvragen, maar niemand durfde nog definitief een ‘go’ te geven, maar gelukkig kwam daar verandering in vanaf maart. Sinds januari waren we al druk bezig met werven van personeel en dat heeft dit jaar zoveel complimenten opgeleverd. Ons team was gegroeid, sfeer zat én zit er top in en opdrachtgevers waren én zijn lovend over onze service.”

Waar ligt jouw zakelijke focus voor 2023?
“Deze mood erin houden en nog verder uitbouwen. We focussen ons meer op onze bestaande opdrachtgevers. Daar echt een langere termijn relatie mee bouwen en dat lukt al aardig. Verder willen we de locatie in de aankomende tijd – lange termijn – verder upgraden en vernieuwen. Dus houd ons in de gaten, want er gaan mooie dingen gebeuren.”

Welke foto typeert 2022 voor jou?
“Dit is een awardshow met diner op ons uitgebouwde theaterpodium. De setting en het event straalt volledig uit hoe wij het komende jaar voor ons zien: een prachtig jaar waarin we de unieke mogelijkheden van onze locatie mogen laten zien en unieke evenementen mogen vormgeven van A tot Z. Lekker uitpakken dus.”

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Event Inspiration.