Jouw bedrijfsnaam doorvoeren in de catering

Het doorvoeren van je merknaam in de catering kan een krachtige manier zijn om je bedrijf te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten tijdens een evenement. Verras jouw gasten met de meest unieke presentaties en ontwikkel signature gerechten die helemaal passen bij de smaak en stijl van je merk! Of geef de gerechten en verpakkingen een persoonlijk tintje door bijvoorbeeld je logo eraan toe te voegen.

19 jul 2023

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gebakje, petit-fours of koekje bij de koffie met jouw logo erop verwerkt? Of duurzame disposables en verpakkingen, volledig in de stijl van jouw bedrijf? Zo kunnen we nog wel wat voorbeelden opnoemen… Het doorvoeren van branding is een effectieve manier om merkherkenning te bevorderen. Het stelt bedrijven in staat om hun merkidentiteit te versterken en klanten een herkenbaar product te bieden.

Onze innovatieve Gooiland-chefs kijken continu naar de laatste trends en denken graag mee in diverse presentatie- en catering ideeën. Samen met jou bespreken we de vele mogelijkheden op dit gebied. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en de gasten na afloop nog lang zullen napraten over jouw evenement!