Voetjes van de vloer tijdens het Gooiland & Oma’s soep Gala

Een rode loper, flitsende pers, galajurken, karaoke, goddelijke stamppotten en heerlijke soepen: afgelopen 4 oktober stond Gooiland volledig in het teken van het ‘Gooiland en Oma’s Soep Gala”. Het evenement, georganiseerd in De Week van de Eenzaamheid, bracht jong en oud een avond lang samen op de dansvloer. Wat was het een feest!

02 nov 2021

Vanuit Gooiland geven wij jaarlijks onze aandacht, liefde en tijd aan één specifiek goed doel. In 2021 is dat Oma’s Soep. Na een bewogen coronatijd waarin veel ouderen verschrikkelijk eenzaam zijn geweest, was het tijd om goed uit te pakken. Oma’s Soep heeft als missie om in heel Nederland jong en oud samen te brengen. De feestavond stond dan ook in het teken van gezelligheid, saamhorigheid en -uiteraard- de heerlijke gerechten van Oma’s Soep.

Feestelijke avond
Na een warm ontvangst op de rode loper met een glaasje bubbels (én flink wat paparazzi), werden onze eregasten begeleid naar onze Green Lounge, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een fantastische feestzaal. Naast een groots podium en dito dansvloer was er de hele avond lang vermaak voor jong en oud. Van rondwandelende goochelaar tot old fashioned photobooth (“Voor wie social media niet snap, schiet een foto voor in uw fotomap”) en toffe toupetjesbar (“Kaalheid is geen pretje, scoor hier uw toupetje”). Moe? Speciaal voor de ouderen die slecht ter been zijn, was er genoeg zitgelegenheid in gezellige loungehoekjes. En was je écht moe, dan bood een heuse kunstgebittenstand uitkomst (“geen zin om te praten? U kunt hier uw kunst-gebit achter laten”). Influencer Bibi Breijman straalde de gehele avond als presentatrice en had zelfs als special guest haar eigen oma meegenomen.

Voetjes van de vloer
Onze vaste AV-partner Show Rental en de feestbeesten van Stichting Het Danspaleis namen de techniek en de muziek voor hun rekening en dat resulteerde in een bomvolle, prachtige verlichte zaal en dansvloer. Het dak ging eraf! Jong en oud ging even terug in de tijd met heerlijke meezingers én meedansers uit de 60’s en 70’s. Eten maakt hongerig, dus de vrolijke vrijwilligers van Oma’s Soep en het personeel van Gooiland serveerden de hele avond lang heerlijke soepen, stampotten en stoofpotten van Oma’s Soep.

Aftermovie
Bekijk hieronder de aftermovie voor een mooie sfeerimpressie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event bij Gooiland? We vertellen je er graag meer over.

Aftermovie Gooiland & Oma's Soep Gala