case

25-jarig jubileumfeest STZ

Tijd voor een feestje! Half oktober waren ruim 400 gasten aanwezig op het 25-jarig jubileumfeest van STZ Ziekenhuizen. Het doel? Mensen samenbrengen en verbinden. En wat is daar nou een beter moment voor dan een gezellige en feestelijke dag? Na een plenair programma in het theater, diverse break-out sessies in onze subruimtes en een prijsuitreiking door niemand minder dan minister Ernst Kuipers was het tijd voor een feestelijke afsluiting in de Green Lounge met DJ. Voetjes van de vloer!

Samenkomen en verbinden
Onze medewerkers verwelkomden hartelijk 400 gasten bij de ingang. Daarna werden ze doorverwezen naar het STZ Connectplein in de Green Lounge, waar ze konden genieten van vers gezette koffie of heerlijke thee uit onze theetuin. De dag begon met een plenair programma in het theater, waar het feest officieel werd geopend. Met drie inspirerende sprekers en diverse break-out sessies in o.a. de showroom en Cineac stond de dag garant voor veel kennis. Na een intensieve ochtend konden de gasten wel wat extra energie gebruiken. Op het STZ Connectplein stond een smakelijke lunch op ze te wachten die de buikjes deed vullen. Na een welverdiende pauze waren de gasten weer klaar voor de volgende break-outs sessies.

Een feestelijke uitreiking
Na een informatieve dag is het tijd om terug te keren naar het theater voor een feestelijke prijsuitreiking. Hier rijkt minister Ernst Kuipers prijzen uit aan de winnaars van het STZ Innovatie Challenge. Zodra de awards zijn overhandigd, is het tijd voor een gezellige borrel. De gasten hebben veel kennis opgedaan en verzamelen zich opnieuw in de Green Lounge om met elkaar in contact te komen. Hier genoten de gasten van echt Hollandse tafelgarnituur en kleine feestelijke bites. De DJ staat ook al klaar, want we hebben tenslotte iets te vieren! Tijdens de borrel wordt de feeststemming in volle gang gezet. Lets get ready to party!

Het evenement in het kort

  • 25-jarig jubileumfeest STZ
  • 400 gasten aanwezig
  • Feestelijke afsluiting in de Green Lounge
  • Rijkgevulde lunch met luxe belegde bagels, wraps en soep van het seizoen
  • Prijsuitreiking in het theater
  • Break-out sessies in de Cineac, Showroom, Anton Philips, Erik de Vries en de Hans Idzerda
  • DJ booth in de Green Lounge