case

Bedrijfsdiner en feest Quint

Feestelijk personeelsfeest 

Het veranderen van je bedrijfsnaam kun je niet zomaar aan voorbijgaan. Dat begrijpt Quint Group, een internationaal advies-, trainings- en technologiebedrijf. Daarom lanceerden zij afgelopen april hun nieuwe naam met een feestelijk event in Gooiland, in aanwezigheid van 130 genodigden en – via de livestream – hun internationale partners. Een knaller van een feest met chique diner, dat zich tot na middernacht voortzette in onze club.

Cava en confetti
Aan het einde van de middag ontvingen we de gasten in onze Green Lounge met een drankje en culinaire hapjes. Nadat er een bodempje was gelegd met onder meer canapé van gerookte watermeloen met balsamicokaviaar en crostini’s met tapenade, startte om 17.00 uur het plenaire programma.

Met een groot scherm, een rechtstreekse verbinding met partners van Quint Group in andere landen en een cava in de hand, werd de nieuwe naam bekendgemaakt. Natuurlijk ontbraken de confettiknallers niet.

Verrassende dineropstelling
Tijd om te proosten en eindelijk weer live bij te kletsen tijdens een borrel in de Green Lounge. Ondertussen werd de finishing touch gegeven aan de aankleding van de Green Center, die tot dan toe met de tussenwand afgesloten was van de Green Lounge. Niet zonder reden. Want de tussenwand hield nog even verborgen wat er in de Green Center voor de gasten klaarstond.

Om 18.30 uur schoof de tussenwand open en werden de gasten verrast door een dineropstelling met prachtig gedekte ronde tafels. Klaar om aan plaats te nemen. De gasten genoten tussen de vrolijke bloemen van een uitgebreid driegangenmenu, waarbij ze konden kiezen tussen een vlees-, vis- of veganistisch hoofdgerecht.

Feest in de club
Om 20.30 uur daalden de gasten af naar de club in onze kelder waar een dj-booth klaarstond. Meerdere medewerkers kropen achter de dj-booth om een feestje te bouwen tot na middernacht.

Het feest in het kort

  • Warm ontvangst van 130 gasten in de Green Lounge met drankjes en culinaire, vegetarische bites
  • Plenair programma in de Green lounge op een podium met groot scherm, een live verbinding met verschillende partners en confettiknallers
  • Proostmoment met cava en borrelgarnituur
  • Chique diner in de Green Center aan dertien feestelijk gedekte ronde tafels, bezaaid met verse bloemen
  • Driegangenmenu, waarbij de gasten konden kiezen uit een vleeshoofdgerecht van kalfshaas en kalfswang, een vishoofdgerecht met kabeljauw en een veganistisch hoofdgerecht met asperges
  • Een feest in de Club met dj-booth die de gasten zelf konden bedienen
  • Terwijl er flink werd gedanst, serveerden we late night snacks

Zet jij je medewerkers graag in het zonnetje tijdens een spetterend bedrijfsdiner of bedrijfsfeest? Bel of mail ons.