case

Eindejaarsfeest O&P Rijk

Tijd voor een feestje! In december verzamelden zich 600 gasten voor het eindejaarsfeest van O&P Rijk. Omdat Gooiland gedurende de hele maand december was omgetoverd tot Winter Wonderland, werden de gasten verwelkomd in een betoverende sfeer vol feestelijke decoraties en sprankelende lichtjes.

Een spectaculair entree
Bij aankomst werden ruim 600 gasten op een feestelijke wijze verwelkomd in een betoverende setting. De ingang was omgeven door sierlijke kerstbomen, die een warme sfeer creëerden. Energierijke en vrolijke signjugglers stonden voor de ingang en begroetten de gasten op enthousiaste wijze. Ze dansten en freerunden erop los terwijl ze met opvallende borden de weg wezen naar de juiste ingang voor het evenement.

Eenmaal in de ontvangstruimte werden de gasten omarmd door de gezelligheid van de feestdagen. De ruimte was gevuld met de vrolijke klanken van kerstmuziek en er hing een geur van verse dennennaalden in de lucht. Terwijl de gasten genoten van een heerlijk glas Cava, werden ze omringd door de knusse ambiance van twinkelende lichtjes en sfeervolle kerstdecoraties.

Op de achtergrond zorgde de kerstmuziek voor een extra feestelijke touch, terwijl er op de tafels schaaltjes met lekkere borrelnootjes stonden. De informele netwerkborrel begon ontspannen en gezellig, waardoor de gasten al snel in de feeststemming kwamen. Het samenkomen van mensen in deze feestelijk aangeklede ruimte zorgde voor een onvergetelijke start van het evenement.

It’s dinnertime
Langzaam ging de netwerkborrel over in een heerlijke walking dinner in de Green Lounge. Onze chef-koks stonden weer klaar achter de foodstands om de meest smaakvolle gerechten te bereiden. Wat dacht je van een verfijnde knolselderij truffelsoep als voorgerecht? Of een smaakvolle tournedos van rundersukade als hoofdgerecht? Jummie! Voor de zoetekauwen lag er nog een verleidelijke keuze in het verschiet: een romige champagne-chocolademousse of een overheerlijke aardbeienbavarois.

Pak de microfoon: Karaoke tijd!
Wat mag er absoluut niet ontbreken op een feestavond? Karaoke! De showroom was omgetoverd tot een gezellige pop-up karaokecafé met oer-Hollandse klassiekers. De gasten werden in de schijnwerpers gezet tijdens hun schitterende optredens. De ruimte werd verlicht met staande kleurrijke spots die een feestelijke sfeer creëerden. De stemming zat er goed in!

Life is a gamble
Houd je van een gokje wagen? Nou, de gasten tijdens dit evenement wel! De Hans Idzera werd omgetoverd tot een echt casino. Onder begeleiding van ervaren croupiers konden de gasten zowel aan de roulettetafel als blackjacktafel deelnemen. Het geluid van de draaiende fruitautomaten en het rinkelen van munten op de achtergrond zorgde voor extra spanning tijdens het spel.

In onze subruimtes Joost den Draaier en Miesbouwman ging je weer even terug in de tijd. Hier gingen de gasten de strijd met elkaar aan op de flipperkasten en arcademachines, natuurlijk mocht Pacman niet ontbreken.

Party time
Terwijl de gasten genoten van al het leuke entertainment in de subruimtes, ging het dak eraf in de Green Lounge. De dj had de sfeer er goed in zitten. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes genoten de gasten van een spectaculaire avond in ons Winter Wonderland. Deze gezelligheid kon je vastleggen bij de photobooth, het was tenslotte een avond om nooit te vergeten. Het eindejaarsfeest was een groot succes en een mooie afsluiting voor het harde werken van het afgelopen jaar!

Wil je in 2024 ook een succesvol eindejaarsfeest organiseren? Wees er snel bij en verzeker jezelf van een schitterende afsluiting van het jaar, in de drukste maand van het jaar.

Het evenement in het kort

  • 6OO gasten aanwezig
  • Eindejaarsfeest in winterse kerstsferen
  • Een feest met entertainment van de bovenste plank
  • Informeel walking dinner
  • Feest in de Green Lounge met Dj-booth
  • Spectaculair ontvangt
  • Cavatoren
  • Gebruik van de halve locatie
  • Winter Wonderland

Jouw eindejaarsfeest bij Gooiland?

Neem vrijblijvend contact op met Patrick en vraag naar de mogelijkheden.