case

Evenement Praxis

Een interactieve battle tussen maar liefst 70 teams, een spectaculair en magisch optreden, een eigen awardshow én een streetfood diner met feestelijke borrel.

Eind maart 2023 zijn de filiaalmanagers en hoofdkantoormedewerkers van Praxis flink in de watten gelegd bij Gooiland. Het doel van de dag? Verbinding creëren tussen verschillende afdelingen en vestigingen. Praxis is er immers ‘voor de makers’, maar ook zéker voor elkaar. Dat hebben we uitgebreid gemerkt op deze sfeervolle team-dag met ruim 350 gasten.

Ready…? Let’s battle!
Na een warm welkom en een overheerlijke lunch in de Green Lounge werden de gasten verwacht in het theater voor een plenair programma Na afloop ging men in de Green Area aan de slag met een teambuilding-activiteit: The Box. Tijdens het spel stond er een gesloten kluis op tafel. Ruim 70 teams probeerden met vragen en opdrachten als eerste de code van de kluis te kraken. Een spannende ‘kluiskraakquiz’, waarbij uitdaging, competitie en lol de kernwaarden waren. De activiteit werd afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking op het podium in ons sfeervolle Theater.  And the winner is…  

Award-uitreiking in het theater
Na de prijsuitreiking konden de gasten ontspannen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Plateaus met écht Hollandse bittergarnituur en smaakvolle mini-wraps vlogen de gasten om de oren, er werden drankjes geserveerd in bouwemmers en de gasten konden chocolade-speltkoeken kapotslaan met een hamertje. Een échte Praxis-beleving! Nadat de buikjes gevuld waren, keerden de gasten terug naar het theater. Voor de aanwezigen een spannend moment, want in een awardshow werden er vele prijzen uitgereikt. Het was een waar spektakel: vuurwerk, muziek en speeches zorgden voor een uitgelaten publiek. Maar het beste moest nog komen: de gasten werden verrast met een optreden van goochelaar Victor Mids, van het bekende programma ‘MINDFUCK’. Zijn spectaculaire show (met een verrassende ‘bouwmarkt-illusie’) zorgde voor een onvergetelijke avond en werd nog lang besproken door de aanwezigen.

Een culinair feestje
Tijd voor een heerlijk streetfood-diner! De gasten konden immers wel wat extra energie gebruiken na zo’n lange dag. Zo konden ze hun eigen hamburger creëren bij de ‘Build Your Own Burger Bar.’ Hoe gaaf?! Achter het buffet stond onze chef met een groot hakblok met knapperige ciabattabroden en verse ingrediënten. Yum! Er werden daarnaast ook tomaat- en paprika soepshooters geserveerd, speciaal in de kleuren van de bouwketen. De Caesarsalades en verse frieten konden ook niet ontbreken. Er was voor ieder wat wils. Maar… dat was nog niet alles. Risoni pasta’s met spinazie en parmezaanse kaas werden geserveerd in een noodle-box met Praxis sticker en de gasten werden tot slot verrast vanille hangop, afgetopt met gemarineerd rood fruit. Een echt culinair feestje! De sfeer tijdens het streetfood-diner was ontspannen en informeel, waardoor de gasten de kans kregen om alle indrukken van de dag met elkaar te bespreken. Zo werd de dag feestelijk afgesloten met een DJ-act in de Green Lounge en veel gezelligheid.

Het evenement in het kort

  • Een warm welkomst en een overheerlijke lunch in de Green Lounge
  • Een plenair programma in het theater
  • Een feestelijke prijsuitreiking in de Green Area na afloop van The Box-quiz
  • Een spetterende award-uitreiking in het theater met vuurwerkeffecten
  • Informeel streetfood-diner
  • Spectaculaire techniekshow van AV-partner First Impressions
  • Uplights in de kleuren van het bedrijf
  • ‘Hamertje tik’ met chocolade-speltkoeken
  • Drankjes geserveerd in bouwemmers
  • Een gezellige afsluiting met DJ in de Green Lounge