case

Fortinet Partner Sync

In februari kwamen ruim 300 gasten samen voor het PartnerSync-event bij Gooiland, georganiseerd door Fortinet, een cyberbeveiligingsbedrijf. Tijdens dit event kregen de gasten een unieke inkijk in de wereld van cybersecurity. Gooiland was omgetoverd in de herkenbare rode kleur van Fortinet. Waardoor de locatie direct bij binnenkomst een indrukwekkende sfeer uitstraalde.

Laat je inspireren door de wereld van IT-beveiliging
De gasten werden hartelijk verwelkomd in de Green Lounge, prachtig verlicht in rood dankzij onze uplights die het bedrijfslogo lieten stralen. Hier konden ze genieten van heerlijke verse koffie of thee uit onze eigen theetuin, onder het genot van zoete lekkernijen. In de Green Lounge waren verschillende sponsors aanwezig met boeiende demo's en presentaties bij de stands. Na de ontvangst was het hoog tijd voor de gasten om zich te verzamelen in het theater voor het plenaire programma met partner awards, waar dagvoorzitter Joost Hoebink van Fortinet het evenement officieel opende.

Tijdens het ochtendprogramma deelde het team van Fortinet onder ander hun missie en visie. Ook maakten ze de winnaars bekend van de Partner Awards. Hierna was het alweer tijd om uitgebreid te lunchen. Een assortiment van heerlijke salades en luxe belegde broodjes stond klaar, met als favoriet voor velen: een broodje kroket!

Na deze verdiende pauze was het tijd voor het middagprogramma, dat bestond uit maar liefst 18 inspirerende break-out sessies verdeeld over onze 13 subruimtes.

Afsluitende borrel
Het programma zat erop, en dat betekende dat het tijd was voor een netwerkborrel. De gasten verzamelden zich opnieuw in de Green Lounge waar heerlijke oer-Hollandse bittergarnituur op hen stond te wachten. Samen hebben we nog even geproost op de winnaars, want wat was de awardshow een succes! Het was een boeiende dag waarin veel kennis en ervaring met elkaar werden gedeeld.

Het evenement in het kort

  • Ruimte verlicht in de rode kleur van het merk
  • Gebruik van de hele locatie
  • 18 inspirerende break-out sessies
  • Rijkgevulde lunch
  • Plenaire sessie in het theater
  • Afsluitende netwerkborrel
  • Awardshow
  • 300 gasten