case

GastvrijheidsTOP

Begin november openden we onze deuren voor 300 professionals in de gastvrijheid. Het was namelijk tijd voor de GastvrijheidsTOP 2023, een evenement georganiseerd door FNV Horecavakbond. Het hoofddoel? De mensen uitdagen om zichzelf te blijven ontwikkelen in hun vakgebied. Tijdens dit event werden gasten ondergedompeld in een inspirerende atmosfeer waar kennisdeling en het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen in de gastvrijheidssector centraal stonden.

Van Vegan Junk Food tot versgebakken koeken
Na een warm welkom in de Green Lounge werden de gasten verwacht in het theater voor een plenair programma. Dagvoorzitter Milo Berlijn opende de dag met een interessante lezing over gastvrijheid, vreugde, service en de betrokkenheid bij jouw gasten. De locatie straalde een levendige sfeer uit, waarbij de Cineac diende als een inspiratieplein met diverse gekleurde paraplu’s die aan het plafond hingen. De traditionele stoelen maakten plaats voor hooibalen en ontspannen zitzakken. Try something new!

Na een inspirerende ochtend was het tijd voor een heerlijke lunch. Opnieuw verzamelden de gasten zich in de Green Lounge, waar ze konden genieten van al het lekkers dat de Vegan Junk Food bar serveerde. Wat past er nu beter bij dan perfect gesmolten loaded nacho’s of mini pita’s met kip shoarma? Uiteraard waren er ook live foodstations aanwezig, waar de chefs risone pasta en kip-kebabspiesjes bereidden. Na een smakelijke lunch begonnen de gasten aan diverse workshops in onze subruimtes, waaronder een kookcursus in de Showroom. In de Green Center stond onze eigen Gooiland Bakery, waar de gasten de hele dag door konden genieten van overheerlijke versgebakken chocolade koeken. Jammie!

Bruisende feestvreugde
Na een intensief programma was het tijd voor een feestelijke afsluiting in de Green Center. Er was een podium opgebouwd voor de Green Wall, waar de gasten een aangename verrassing te wachten stond: de uitreiking voor de leukste horecaonderneming van Nederland! Het team van Landal Rabbit Hill mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Na de onthulling barstte het feest los. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes genoot iedereen van de bruisende sfeer. Als kers op de taart was er een schitterend optreden van niemand minder dan Dj’s Dames Draaien Door. De GastvrijheidsTOP 2023 was niet alleen een bron van inspiratie en kennisdeling, maar tijdens deze dag werden de professionals in de gastvrijheidssector zelf ook een keer in de watten gelegd. We zijn er trots op dat we hier een steentje aan mochten bijdragen!

Het evenement in het kort

  • 300 gasten
  • Gebruik van hele locatie
  • Feestelijke afsluiting
  • Podium in de Green Center
  • Diverse workshops
  • Live foodstations
  • Gooiland’s Bakery