case

Daikin Award Show

Daikin Award Show

,,Een gebouw met karakter, centraal in Nederland, de locatie was die avond exclusief voor ons, parkeren is makkelijk en de locatie is zichtbaar met duurzaamheid bezig. Prachtig die grote levende groene wanden. Sluit perfect aan bij ons bedrijf. En heel belangrijk, het paste binnen het budget.” Op de vraag waarom Anne-Marie van den Berg van Daikin, fabrikant van klimaatbeheersingsproducten, Gooiland in Hilversum uitgekozen heeft als locatie voor de uitreiking van hun Daikin Awards 2019 hoeft ze niet lang na te denken.

Voor hun jaarlijkse Award Show waren in december 220 gasten uitgenodigd die in de Green Lounge, de Green Centre en Cineac van evenementenlocatie Gooiland een feestje vierden. Allemaal installateurs die met producten van Daikin werken en met hun projecten een award probeerden te bemachtigen.

,,Het was een geslaagde avond. Ik had zelf al wel een heel duidelijk plan in mijn hoofd en Gooiland heeft geweldig geholpen om het allemaal voor elkaar te krijgen en mee te denken. Ik heb geen moment het idee gehad dat het niet goed zou gaan. De gasten zijn verwelkomd via de theateringang en in de Green Centre hebben we een hapje en een drankje geserveerd. Eigenlijk was dat het voorgerecht. Yakitorispiesjes, kleine burgertjes. Erg lekker en met live-muziek.”

In de Green Lounge vond vervolgens het seated diner plaats. Aan prachtig aangeklede ronde tafels. Strak en fris met veel zwart en wit. Een mooie combinatie van modern en klasse. ,,Zag er echt prachtig uit. Wat er op het menu stond? Gebraden hertenbiefstukje, wildstoof, rode kool, appeltjes. En een brownietaartje met bessen toe. Allemaal in overleg met Gooiland samengesteld. Na het diner zijn we naar de Cineacruimte gegaan voor de afterparty”, zegt Anne-Marie van den Berg.

,,Wat opvalt bij Gooiland is hoe geduldig ze zijn. Dat gaf mij echt alle vertrouwen dat het goed zou gaan. Ik kon de hele avond met alle vragen bij ze terecht. Niets was te veel. Een stagiaire liep zelfs de hele avond extra mee. Top. Natuurlijk ben ik op zo’n avond altijd een beetje gespannen, maar uiteindelijk kon ik ook genieten”, lacht Anne-Marie.

 

Gooiland is adembenemend decor voor Award Show

  • Ontvangst in Green Centre
  • Seated diner in Green lounge voor 220 gasten
  • Uitreiking van de Award Show tijdens diner
  • Drie gangen diner
  • Afterparty in Cineac met live optredens

✔️ Jouw bedrijfsfeest ook bij Gooiland?

 

Meer weten?

Binnenkort jouw Award uitreiking bij Gooiland? Leuk! Wij helpen je graag verder.