case

Green Lounge Culinaire Club Experience

Ben je op zoek naar een eventconcept waarbij je relaties, medewerkers of klanten stijl achteroverslaan van verwondering? Een groots en meeslepend bedrijfsevenement? Dan is onze ‘Green Lounge Culinaire Club Experience’ iets voor jou. Onze ruimte Green Lounge, die we normaal gesproken gebruiken voor congressen en beurzen, gooien we helemaal om. Om jouw gasten een onvergetelijke culinaire clubervaring te geven.

Culinaire clubervaring
Onze karakteristieke Green Lounge, met al die verschillende hoekjes, plafondhoogtes en imposante pilaren, verduisteren we totaal. Tegen de grote wand staat een podium met een immense open keuken. Koks staan live te koken en zijn te volgen op de grote videoschermen. Een dj zorgt voor goed afgestemde muziek. Laserprojecties kleuren de muren.

Zinderende zintuigen
Ondertussen ontvang jij je gasten voor een uitgebreid diner, zittend of staand. Het ene na het andere spectaculaire gerecht volgt elkaar op. Smaakpapillen trillen, oren klapperen en ogen weten niet waar ze kijken moeten. Verrassingen stapelen zich op. Je gasten krijgen de ultieme beleving. Nog zin om door te gaan na het diner? Dan gooien we het geluidsniveau van de dj omhoog en gaat het vloeiend over in een afterparty.

Succesvol getest

Dit unieke concept van dineren in een clubsetting met live cooking hebben wij in 2020 ingezet voor ons pop up-restaurant ‘De Vega Club’, in de tijd dat we door COVID-19 tijdelijk geen evenementen konden organiseren. Het was een groot succes. Een greep uit de reviews van toen:

  • Van begin tot einde van de avond was alles een topbeleving. Lieve, zorgzame bediening en een heerlijk verrassend menu. – Nathalie S.
  • Verrassende gerechten, zag er mooi uit en smaakte heerlijk. Totaal coronaproof bediend, vriendelijk en kundig personeel. Lekkere muziek en cocktails om het ultieme clubgevoel te geven. Heerlijk avondje uit. – Kitty R.
  • Bijzondere gerechten, mooie ruimte, lekkere muziek en vriendelijk personeel. Een dikke aanrader! – Robert K.

Unieke belevenis

  • Welkom met een (virgin) cocktail in een aparte lounge
  • Uniek en one of a kind vier-tot zevengangendiner
  • Live cooking met videoschermen waarop je de koks kunt volgen
  • Entertainment zoals een DJ en live artiest voor, tijdens en na het diner mogelijk
  • Lichtprojecties mogelijk
  • Klaar met het diner? Voetjes van de vloer tijdens een knallende afterparty!

Samen met jou stellen we de perfecte clubexperience samen. Durf jij uit te pakken en jouw gasten echt en onvergetelijke, culinaire ervaring te geven? Bel of mail ons.

Patrick, commercieel directeur

Meer weten?

Binnenkort jouw evenement bij Gooiland? Leuk! Patrick helpt je graag verder.