case

Hall of Frames beurs

Hall of Frames: tweedaagse design optiekbeurs

Design, design, design… Als modern rijksmonument houden we ervan! De tweedaagse optiekbeurs Hall of Frames voor exclusieve design labels past perfect bij onze locatie én andersom. Maar liefst 68 beursstands stonden 10 en 11 april 2022 verspreid over onze lichte, open Green Area en warme, sfeervolle theaterzaal. Het ontbrak de – in totaal 900 – gasten, opticiens uit heel Nederland, aan niets.

Twee settings: licht versus donker
Een beursvloer met een open en overzichtelijke uitstraling. Dat wilde Hall of Frames. Zodat de verschillende collecties van design labels goed tot hun recht komen. Om dat te realiseren kozen we ervoor om de stands ruim op te zetten.

We creëerden twee verschillende settings. Een lichte beursvloer in de Green Area, waar de zon haar licht liet schijnen op de collecties. En een donkere beursvloer in de donkere theaterzaal, waar het warme theaterlicht de spotlights op de collecties zette. Speciaal voor deze beurs bouwden we ons theaterpodium uit over de theaterstoelen heen.

Op en top verzorgde stands
Er stonden strakke witte stands in de Green Area en strakke zwarte stands in de theaterzaal. Tiptop aangekleed en voorzien van banners en signing door onze partner BloemBloem. Alle stands hadden verschillende mogelijkheden om de highlights van de collecties uit te lichten.

Van welkomstkoeken tot een streetfooddiner
De beursvloer was beide dagen geopend van 9 tot 17 uur. Na een ontvangst met een lekker, vers kopje koffie en Gooische koeken kon men vrij over de beursvloer lopen. Tussen 12 en 13 uur serveerden we de lunch met luxe belegde broodjes én een broodje kroket voor de liefhebbers. In de middag liepen we rond met wraps, empanadas en bitterballen.

De organisatoren en standhouders konden zondag 10 april na afloop van de beurs heerlijk bijpraten met een compleet verzorgd streetfooddiner, gevolgd door een feest in onze club. Uitgekletst en -gedanst? Een aantal organisatoren en standhouders overnachtten in ons hotel. Wel zo makkelijk.

Optiekbeurs in het kort 

 • Tweedaagse beurs
 • 450 gasten per dag, 900 gasten in totaal
 • 68 mooie, strakke stands met banners en signing
 • Beursvloer ruim opgezet in Green Area en Theaterzaal
 • Theaterpodium uitgebouwd over de theaterstoelen heen
 • Inclusief overnachting van de organisatoren en een deel van de standhouders in Gooiland Hotel
 • Twee keer ontvangst met verse koffie en Gooische koeken
 • Twee keer lunch met luxe belegde broodjes en een broodje kroket
 • Twee keer middagsnacks met wraps, empanadas en bitterballen
 • Eén keer streetfooddiner voor organisatie en standhouders. Gerechten: vega salade niçoise met pulled jackfruit, tom kha kai soep, pasta met zalm, zoete aardappelfrites met zalm en avocadoburgers
 • Feest in de club voor organisatie en standhouders