case

Koersplandag Talent Primair

Een nieuw jaar is aangebroken en dat betekent voor veel bedrijven dat het weer tijd is om nieuwe plannen te maken. Ditzelfde geldt voor Talent Primair; ruim 400 leraren verzamelden zich in januari bij Gooiland om hun eerste stappen te zetten naar hun splinternieuwe vierjarige koers. De gedreven leerkrachten, oftewel de ‘sterren van de koers’, vormen hierbij het stralende middelpunt. De dag was gevuld met inspiratie, boeiende sprekers, muziek en entertainment.

Say cheese
Ruim 400 leerkrachten werden bij de ingang van het theater op spectaculaire wijze verwelkomd. Terwijl ze over de groene loper liepen, creëerden de uplights een sfeervolle ambiance en plaatsten ze de leerkrachten letterlijk in het middelpunt. Het team moedigde hen enthousiast aan tijdens dit entree. Halverwege de loper maakten ze even een kleine stop voor een schitterende foto, waarna de dag echt van start kon gaan!

De gasten kwamen samen in de Green Center, waar ze bij binnenkomst werden verwelkomd met een verrukkelijk glas alcoholvrije Cava. Op de tafels stonden heerlijke lekkernijen, waaronder smeuïge cheesecake, smaakvolle worteltaartjes en ieder zijn favoriet: red velvet cakejes. Yummie!

Let’s get started
Na een feestelijk ontvangst verzamelden ruim 400 gasten zich in het theater voor een plenair programma. Hier trapte duurzame lifestyle-expert Marieke Eyskoot het evenement af met een inspirerende lezing over een duurzame levensstijl. Na een interessante start van de dag was het hoog tijd voor wat actie! In onze subruimtes waaronder On Air, Showroom, Hans Idzerda en de Cineac volgden gasten diverse workshops. Tijdens het evenement werd er gebruikgemaakt van de narrowcastingschermen waar gedurende de dag het programma op verscheen.

Na interactieve workshops konden de gasten wel wat ontspanning gebruiken. Opnieuw verzamelden ze zich in de Green Area, waar ze konden genieten van overheerlijke powershots. Voor een verfrissende energiekick boden we de liefhebbers een shot met kokos, ananas en gember aan. De gasten genoten van een aardbei, braam en blauwe bes-shot voor een innerlijk zen-gevoel. Klinkt verleidelijk, nietwaar? Na de energieboost begonnen de workshops weer. Op naar ronde twee!

Een geslaagde afsluiting van de dag
De workshops zitten erop, wat betekent dat het tijd was voor een netwerkborrel in de Green Lounge! Terwijl de gasten genoten van verfrissende drankjes, knapperige kaasstengels en een mix van zoete, pittige en kruidige gebrande noten op de tafels, deelden ze hun indrukken van de dag. Langzaam gingen we over van de netwerkborrel naar een streetfooddiner. Met diverse foodstands werden de heerlijkste gerechtjes ter plekke bereid. Onze Thaise kokoscurry met gegrilde groenten beloofde een ware smaaksensatie te zijn. En de mini avocado-burger met rode kool en pittige mangomayonaise was een ware traktatie. Het was een geslaagd diner voor de gasten!

Na het diner was het tijd voor een feestje. Op het podium in de Green Lounge schitterden de DJ en de saxofonist. Terwijl de gasten genoten van het onvergetelijke feest, werden ze verrast met spectaculair entertainment. De ‘Complimentmeisjes’ brachten een extra dosis vreugde met zich mee door persoonlijke kaartjes met mooie woorden uit te delen. Wie wordt er nou niet blij van een hartverwarmend compliment? Maar dat was niet het enige aandenken aan deze prachtige avond; gasten konden ook een portret van zichzelf laten maken door een portrettekenaar. Het leek wel alsof ze in de spiegel keken! De leraren sloten de dag succesvol af en zetten een positieve stap in de richting van hun nieuwe koers.

Het evenement in het kort

  • Gebruik van hele locatie
  • Inspirerende workshops
  • Ruim 400 gasten
  • Spectaculair ontvangst
  • Streetfood diner
  • Feestelijke afsluiting met dj
  • Een avond vol entertainment
  • Plenair programma in het theater