case

LVO Congres

Tijdens het tweedaagse congres van de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO)
bij Gooiland kwamen 300 gasten samen om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. De gasten verzamelden zich om nieuwe inzichten op te doen onder het thema “Reis naar de Toekomst”. Gerenommeerde sprekers behandelden belangrijke medische onderwerpen die relevant zijn voor het zorgpersoneel. Naast de inhoudelijke sessies was er gelegenheid om te netwerken, te genieten van heerlijk eten en de dag af te sluiten met feest. Het comfort van een nabijgelegen hotel voor de overnachting maakte het plaatje compleet.

Een memorabele ervaring voor je gasten creëren!
Onze medewerkers verwelkomden de gasten bij de ingang, waarna ze werden geleid naar de Green Lounge. Hier konden ze genieten van vers gezette koffie of heerlijke thee uit onze eigen theetuin, onder het genot van smaakvolle lekkernijen. De Green Area en Showroom werden ingezet als beursvloer, met in totaal 24 stands die de ruimtes vulden.

Na ontvangst verzamelden de gasten zich in het theater voor een plenair programma. Sinds maart hebben we drie grote LED-kaders op het podium van het theater staan. Organisatie Congres Care had de eer om dit als eerste te introduceren tijdens hun evenement. De LED-kaders waren volledig gethematiseerd, in de blauwe kleur van het bedrijfslogo en het thema van het evenement erop gepresenteerd. Het logo kwam zelfs terug op de sokkel.

De catering: een energiebooster
Na het ochtendprogramma was het tijd voor een korte pauze. Opnieuw verzamelden de gasten zich in de Green Area, waar ze werden voorzien van kopjes koffie en thee, vergezeld van wat lekkers. Na de pauze maakten de gasten zich op voor het tweede plenaire gedeelte in het theater. Hier deelden medici hun kennis en ervaringen op hun vakgebied.

Na een intensieve sessie was het tijd voor een smaakvolle luxe lunch. Op het menu stonden belegde vegetarische broodjes, soepshooters en overheerlijke salades. Het was allemaal weer heerlijk! Hierna volgden diverse workshops voor de standhouders in onze subruimtes On Air en in de Anton Philips. Ook was er nog een plenaire sessie in het theater.

Tot in de late uurtjes
Voor de gasten aan het avondprogramma begonnen, was er eerst nog een netwerkborrel in de Green Lounge, waar iedereen de indrukken van de dag nog even kon bespreken met elkaar. Dit werd gedaan onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. De netwerkborrel vloeide langzaam over in een informeel streetfood diner. De chefs stonden weer klaar om de meest heerlijke gerechten vers te bereiden. Zo genoten de gasten van een heerlijke pita met pulled pork en Thaise currysoep. Als afsluiter stond er een moeilijke keus voor de gasten in het verschiet, namelijk een brownie met witte chocola of groene-appeltjes ijs met muntsaus.

De eerste dag werd afgesloten met een feest voor ruim 200 gasten. De ruimte was sfeervol verlicht en er stond een dj-booth klaar. De feeststemming zat er goed in en ze gingen nog door tot in de late uurtjes. Een deel van de gasten bleef overnachten in een hotel in de omgeving om de volgende dag weer fris en fruitig te zijn. Op de tweede dag ontvingen ze opnieuw de gasten voor wie ze hetzelfde programma hadden opgesteld. Beide dagen waren een groot succes!

Het evenement in het kort

  • Tweedaags evenement
  • 300 gasten
  • Beursvloer met 24 stands
  • Afsluitend feest
  • Gethematiseerde LED-kaders in het theater
  • Informeel streetfood diner
  • Workshops in subruimtes
  • Rijkgevulde lunch
  • Overnachting in een hotel in de omgeving