case

NVVR Radiologendagen

Twee dagen kennis en vertier: de Radiologendagen

Gluren bij de buren. Dat is wat 290 radiologen bij de Radiologendagen van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie, op 19 en 20 mei 2022, bij Gooiland kwamen doen. Twee dagen lang leerden de radiologen van elkaar en van andere branches. Naast de inhoudelijke programmaonderdelen was er tijd om bij te kletsen, goed te eten en de dag af te sluiten met een feest in de club. En dan is het natuurlijk heel fijn als je midden in de nacht maar twee trappen op hoeft om bij je luxe hotelkamer te komen.

Locatie exclusief
De Nederlandse Vereniging van Radiologie (NVVR) had twee dagen lang onze evenementenlocatie geheel tot haar beschikking. En dat hebben ze volop benut met een programma van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Hun programma bestond uit plenaire onderdelen in de theaterzaal en verschillende soorten subsessies in de Cineac, Showroom en Jeanne Roos. De Green Lounge was gedurende het hele event een beursvloer met achttien stands.

De catering: een energiebooster
Dat goede catering belangrijk is voor de beleving én het energieniveau van je gasten, heeft de NVVR goed begrepen. Er was een ontvangst met koffie en lekkere koeken. Tussendoor serveerden we verschillende hapjes als yoghurt shooters, empanadas, wraps en borrelgarnituur. Er werd geluncht met salades, luxe sandwiches en soepen. In de avond was er een walking dinner mét kraampjes, waar de gasten konden genieten van onder meer poké bowls, soepjes, pasta en avocadoburgers. En laat op de avond liepen we rond om de dansende en kletsende gasten te voorzien van puntzakjes met zoete aardappelfrites en truffelmayo.

Tot in de late uurtjes
De eerste dag werd afgesloten met een feest voor tweehonderd gasten. Er werd gedanst in de club waar een negenkoppige band de menigte opzweepte. En in de lobby van het hotel kon men loungen en een drankje halen. Een deel van de gasten bleef slapen in ons hotel.

Meerdaags event in het kort

  • Meerdaags event van twee dagen
  • 290 gasten
  • Hele locatie exclusief voor het evenement
  • Verschillende plenaire sessies in de theaterzaal, subsessies in de Cineac, Showroom en Jeanne Roos
  • Beursvloer met 18 stands in de Green Lounge
  • Twee ochtenden een ontvangst met zoete lekkernijen
  • Twee keer een ochtendbreak: yoghurt shooters en smoothies
  • Twee keer lunch met soep van seizoensgroenten, salades, broodjes kroket en luxe belegde bagels, wraps en sandwiches
  • Twee keer middagbreak: empanadas en wraps
  • Eén keer borrel met borrelgarnituur