case

Vodafone Awardshow

Awardshow met diner voor Vodafone

Dinsdag 17 mei 2022 kleurde Gooiland rood. Vodafone rood. Die avond was onze evenementenlocatie het decor van de Vodafone Business Partner of the Year Awards 2022. In onze geheel omgebouwde theaterzaal genoten honderdvijftig gasten van een driegangenmenu, terwijl op het uitgebouwde podium zes awards werden uitgereikt aan de Business Partners van Vodafone. Sander Schimmelpenninck hostte de avond.

Dagprogramma
De Vodafone-dag startte in de middag met het programma ‘Get Ready’ met 250 gasten en verschillende sessies in de Cineac, de Showroom en de Green Lounge. Na een afsluitende borrel ging het dagprogramma naadloos over in het avondprogramma: het Business Partner of the Year event.

Wereld van Vodafone
In de Green Lounge ontvingen we de gasten met een welkomstdrankje en culinaire hapjes als ceviche van zeebaars met tigermilk en steak tartaar met avocado. Daarna dompelden we de gasten geheel onder in de wereld van Vodafone. Via een verlichte tunnel kwamen ze uit in onze theaterzaal, waar ze zich verwonderden over de warme, rode omgeving. De ledlampen aan de muur, de bekleding op de vloer, de ballonnen en de podiumverlichting… Alles was sfeervol rood gekleurd. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Lange witte tafels
De gasten namen plaats aan lange witte tafels, gepositioneerd om een groot podium in het midden van de zaal. Speciaal voor dit event hadden we het podium vergroot door het over de theaterstoelen heen te bouwen. Prominent op het podium stond een gigantisch dubbelzijdig scherm.

Dansact met ledlampen
Iedereen op zijn plaats? Lichten uit! Met een knallende dansact met ledlampen openden de LEDgends de show. Host Sander Schimmelpenninck nam het woord en de awarduitreiking ging van start.

Drie keer culinair
Onze gasten kregen tijdens de show een voorgerecht met steak tartaar van tonijn, bietenchips en gebrande watermeloen. Het hoofdgerecht bestond uit een kalfshaas met asperges en cantharellen. En als nagerecht serveerden we de gasten een chocoladebiscuit met een mousse van aardbeien en rum-limoengelei, voorzien van het Vodafonelogo. De avond werd afgesloten met een borrel in de Green Center.

De awardshow in het kort 

  • 150 gasten
  • Ontvangst met welkomstdrankje en culinaire hapjes in de Green Lounge
  • Entree naar de theaterzaal via tunnel met lichtjes
  • Awardshow in de theaterzaal, geheel in rode themakleur
  • Vergroot podium in het midden van de zaal met dubbelzijdig beeldscherm
  • Dineropstelling met lange, stijlvol gedekte tafels
  • Driegangendiner met steak tartaar van tonijn, kalfshaas met asperges en cantharellen en chocolatebiscuit met mousse van aardbeien en rum-limoengelei
  • Afsluitende borrel in de Green Center