case

Wie is de Mol Fandag

Wie is de Mol Fandag 2022: 750 fans, 11 kandidaten, 1 locatie.

Zondag 13 maart dompelden 750 Wie is de Mol?-fans zich in Gooiland onder in de wereld van hun favoriete televisieprogramma tijdens de AVRO TROS Wie is de Mol Fandag. De aanwezige ‘molloten’ kregen de ultieme Wie is de Mol?-ervaring met opdrachten, live executies en meet & greets met hun favoriete kandidaten van seizoen 2022.

Om 12.30 uur maakten de gasten hun entree via de theateringang. Na hun jas afgegeven te hebben bij de garderobe, ontvingen ze hun persoonlijke VIP-pas. Hun toegangsbewijs tot alle activiteiten van die dag.

Wie is de Mol?-experience
In tien subruimten, gestyled in het thema, ervaarden de gasten hoe het is om zelf kandidaat te zijn bij de Wie is de Mol?-experience. Alle opdrachten refereerden aan het afgelopen seizoen in Albanië.

Zo namen ze bij de opdracht ‘Net of net niet’ in de Cineac zelf een katapult ter hand. Gingen ze in de ruimtes Joost den Draaijer en Mies Bouwman ‘op zoek naar de verschillen’. Konden ze light painten in de Anton Philips-ruimte. En stapten ze bij de opdracht ‘Waar rook is, is vuur’ in onze verduisterde Club een lasergame binnen. Compleet met rookmachine. De hele dag waren onze bars geopend voor de gasten om hapjes en drankjes te kopen.

Theatershow met live verbinding
Nog vol met adrenaline namen de gasten om 15.30 uur plaats in ons theater, waar ze oog in oog stonden met de kandidaten uit het televisieprogramma en getuigen waren van een live executie. In een interactieve sessie met het publiek interviewde presentator Ron Boszhard de kandidaten over de speculaties, bondjes en geheime aanwijzingen. Er was een live verbinding met enkele kandidaten die door COVID-19 onverhoopt niet op het podium aanwezig konden zijn.

Meet & greets
Ruim driehonderd gasten kregen na afloop de kans om de kandidaten van dichtbij te zien tijdens meet & greets. Deze vonden plaats in ons theater, de Green Center, de Cineac, de Joost den Draaijer, de Mies Bouwman en de Hans Idzerda.

De dag werd afgesloten met een borrel met hapjes voor veertig crewleden en de kandidaten in de Showroom.

Fandag in het kort

  • 750 gasten
  • Wie is de Mol?-experience met verschillende opdrachten in tien gestylede subruimtes
  • Kastergame met rookmachine in De Club
  • Warm ontvangst van de kandidaten backstage in de Showroom
  • Theatershow met live verbinding naar kandidaten thuis
  • Meet & greets voor ruim 300 gasten in zes ruimtes
  • Bars geopend waar gasten zelf hun hapjes en drankjes konden afrekenen
  • Crewcatering met lunch en drankjes voor 40 personen
  • Borrel na afloop met crew en kandidaten

Meer informatie?

Ieder evenement is uniek en samen met jouw kijken we naar de perfecte vorm en invulling. Durf jij uit te pakken en jouw gasten echt en onvergetelijke ervaring te geven? Bel of mail ons!