Bij Gooiland creëer je een beurs met inhoud, sfeer en persoonlijke touch

Als je een beurs wilt organiseren dan denk je aan de grote beurslocaties of aan een standaard rechthoekige zaal waar je gemakkelijk rijen aan beursstands kunt plaatsen. Zonde, want zeker voor de kleine tot middelgrote beurzen kan je zoveel meer resultaat behalen als je slim over de locatiekeuze nadenkt.

07 nov 2023

Gooiland is zo’n locatie die dat heel goed snapt en waar je met gemak een beurs voor 100 tot 1.500 personen organiseert! Je kunt hier goed uit de voeten op een plek die van zichzelf al zoveel sfeer uitademt en ruime mogelijkheden heeft dat het werk je eigenlijk wel heel gemakkelijk wordt gemaakt.

Nagenoeg alles voorhanden
Organiseer je een beurs in Gooiland, dan kan je het programma compleet naar wens invullen. Er is plek voor zo’n 80 stands; niet in een donkere zaal maar badend in daglicht, in vier verschillende te combineren ruimtes precies. Zo creëer je een beursvloer die precies passend is.Door de naastgelegen theaterzaal voor 750 personen en de diverse subruimtes kunnen gasten deelnemen aan plenaire sessies, één op één gesprekken of workshops. Of bouw het theaterpodium over de stoelen uit voor een nog grotere beursvloer en een mooie look & feel. En wat dacht je van een productieruimte met uitzicht over de stands?

Door een vaste samenwerking met First Impression Audiovisual is de hele locatie met AV-middelen uit te breiden en kan je als opdrachtgever met de standaard aanwezige narrowcasting-schermen de focus leggen op de onderdelen van het programma die voor jou het meest interessant zijn. Wat dat betreft kan je het thema van jouw beurs met techniek echt kracht bijzetten.

Intieme sfeer
Een beurs in Gooiland heeft karakter. Geen losse standjes, maar een eenheid; speels opgesteld door de ruimte tussen de groene wand, de grote glazen gevel en het sfeervolle meubilair. Hoewel eigen standbouw ook mogelijk is, wordt voor de stands  vaak gekozen voor grote tafels of een buffetpunt met de mogelijkheid een tv-scherm, pull-up banner of andere middelen om specifieke zichtbaarheid van de standhouder te tonen. Op deze manier wordt een laagdrempelige looproute gecreëerd van contactmoment naar contactmoment, terwijl je ondertussen geniet van een broodje of een koffie bij de bar haalt. Dat maakt een beurs bij Gooiland extra persoonlijk!

Beurscatering
Een extra voordeel van Gooiland is dat ze een uitstekende keuken heeft. Dus geen standaard saaie lunchpakketjes, maar een uitgelopen lunch zoals heerlijke broodjes of een smakelijk soepje of via diverse tactische foodstand door de hele locatie zoals bijvoorbeeld een gave stellingkast. Overigens kan de lunch ook worden opgesplitst in een exposanten- en een bezoekerslunch. Wel zo gemakkelijk!

Ook interessant: met een heerlijke borrel na afloop kan je met iedereen proosten op een succesvolle beurs. Wil je de gasten echt culinair verwennen? Dat kan, maar verwacht hier geen grote cateringhoeken waar je aan tafeltjes ver weg zit van de stands. Op deze locatie staan de food & drinkscourts tactisch opgesteld in de ruimte, zodat je met handzame bites of een drankje langs de stands kunt lopen. En het assortiment? Dat is divers en met een focus op Dutch Cuisine, oftewel lokaal, duurzaam en 80% vegetarisch.Organiseer bij Gooiland net als eerdere opdrachtgevers hier perfect jouw optiekbeurs, reisbeurs of branchebeurs en besef dat de kracht van deze locatie zorgt voor een ongeëvenaard succes!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met https://www.eventinspiration.nl/ 

Jouw beurs bij Gooiland?

Neem vrijblijvend contact op met Patrick of Megan en vraag naar de mogelijkheden.