Bij Gooiland kan je pieken met Winter Wonderland kerst evenement

It’s the most wonderful location of the year! Gooiland pakt dit jaar uit! In december tovert ze haar evenementenlocatie twee weken lang om tot een heus Winter Wonderland. Kerstbomen, sfeerverlichting en winterse decoraties vormen het ultieme decor voor jouw winterse evenement vanaf 100 personen. Gooiland heeft alle ingrediënten in huis: van snert tot warme choco en van kerstmuts tot Mariah Carey.

07 nov 2023

Een Winter Wonderland: tell me more. Hoe komt dit er in de praktijk uit te zien?

“Stel je het volgende voor: je loopt als gast bij ons binnen en kijkt je ogen uit. Alles is mooi aangekleed. Tientallen kerstbomen, rendieren, lichtjes, schapenvellen en meterslange prikkabels. En het allermooiste? Er zitten voor jou als opdrachtgever geen extra kosten aan deze decoraties. Deze hangen er kosteloos en geven direct sfeer en gezelligheid. Laat het event maar beginnen.”

Klinkt als het begin van een mooi bedrijfsevenement. Wat maakt voor jou een winters event geslaagd?
“Voor mij staat, zeker in de decembermaand, gezelligheid op één. Dat bereiken we door hele kleine, maar tegelijkertijd grote aanpassingen. Denk aan passende achtergrondmuziek, een glaasje bubbels bij aankomst, een glimlach van het (feestelijk aangeklede) personeel. Dit soort kleine acties hebben vaak al een groot effect en zorgen ervoor dat je gasten gelijk met een goed gevoel het evenement binnenlopen.”

Hoe ver kan een opdrachtgever gaan qua creatieve kerst invulling?
“Alles kan. Niets is ons te gek. Een kerstkoor dat de gasten zingend welkom heet bij aankomst. Een breakdancende kerstman als intermezzo tijdens ons plenair programma. En een spetterend optreden met tienkoppige band na ons diner. We hebben fantastische contacten binnen de branche waar we je graag aan koppelen. Daarnaast hebben we een vaste AV-partner, First Impression. Zij kunnen geweldig uitpakken met licht, audio en video en zorgen gegarandeerd voor een spetterend event.”

Als je zelf zou mogen uitpakken, wat zou je dan doen?
“Dan zou ik een aprés skihut in een van onze subruimtes bouwen, waarbij we Hilversum even verplaatsen naar Oostenrijk. Waar is dat feestje?”

Over het diner gesproken. Wat zijn de foodmogelijkheden? Ik denk gelijk aan snert en glühwein, maar er is vast veel meer mogelijk.
“Bij Gooiland hebben we een eigen chef, dus wat betreft F&B kunnen we alle kanten op. Van een uitgeserveerd gangen-diner tot een walking dinner met luxe gerechtjes. Of lekker streetfood, gezellig en informeel. Dit doen we het hele jaar door, maar in december kunnen we wat betreft het thema nóg meer uitpakken dan normaal. En ook tijdens het feesten tot in de laatste uurtjes blijft onze keuken op volle toeren draaien. Dat kan uiteraard ook gewoon met een welbekende bitterbal zijn.”

Ho-ho-ho eens even: is er nog wel plek in jullie agenda in december?
“Onze agenda stroomt vol en wij weten als geen ander dat er een paar dagen in december zijn die bij ieder bedrijf hoog op het kerstlijstje staan. Ben je bereid om out of the (agenda) box te denken, neem dan zeker contact met ons op. We staan te springen om samen met jou een fantastisch winters event neer te zetten.”

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met https://www.eventinspiration.nl/