Gooiland opent rooftop bar ROEFF

Genieten van de zomer op een rooftop bar met zomerse beats, een grote, open keuken en relaxte loungestoelen. Vanaf 1 juni as. is het ook in Hilversum mogelijk, bij ROEFF. We openen ons dakterras met uitzicht op de Sint Vituskerk deze zomer voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

26 mei 2020

Dakterras Roeff

Maandag 1 juni om 12.00 uur gaan de terrasdeuren open van pop-up bar ROEFF, de enige rooftop bar van Hilversum. Gezellige zitjes, een open keuken met barbecue en een bar sieren het dakterras dat zeven dagen in de week is geopend. De zomerse menukaart, verzorgd door Smaak en Kraak, is ingestoken op food-to-share en biedt onder meer salades, fruit de mer en cocktails.

Mathijs Schnell, locatiemanager van Gooiland: “Toen twee weken geleden bekend werd dat de terrassen weer open kunnen, zijn we in een stroomversnelling geraakt. Normaal gesproken organiseren we geweldige evenementen tot in de puntjes, maar door het coronavirus moeten we creatief blijven en nieuwe dingen proberen. Dat is gelukt! Geweldig om onze gastvrijheid en inventiviteit in te zetten voor dit concept. We staan te popelen om heel veel mensen uit Hilversum en omgeving deze zomer blij te maken.”

ROEFF biedt ruimte aan 100 gasten. Het is niet nodig om te reserveren, maar het geeft wel zekerheid van een plek. Kijk voor meer informatie op www.roeff.nl en volg ons op Instagram (@roeff_hilversum).