Jaarcongres van IIA Nederland: eventmanager aan het woord

700 bezoekers, ruim 40 sprekers met inhoudelijke sessies en een knallende feestavond. Vlak voor de zomer, op 11 en 12 juni, organiseert IIA Nederland, de grootste beroepsvereniging van internal auditors, hun jaarcongres bij Gooiland. Voor Annemiek van Raalten, eventmanager bij IIA, is dit hét evenement van het jaar: “Gooiland heeft alle faciliteiten en de uitstraling waar wij naar op zoek zijn.”

26 mrt 2020

Annemiek IIA

Op het congres komen internal auditors van grote overheidsorganisaties, uit het bank- en verzekeringswezen en ook kleinere bedrijven af. Annemiek: “Stuk voor stuk mensen die heel gedreven zijn in hun werk. We willen hen inspireren met keynote speeches van grote sprekers als Hanna Verboom en Ben Tiggelaar. Tegelijkertijd organiseren we tientallen break-outsessies die ingaan op de inhoud van het vak. De presentatie is in handen van Jort Kelder.”

Luxe en comfort
Dit jaar is IIA voor het eerst bij Gooiland te gast. Annemiek: “Gooiland voldoet aan al onze voorwaarden. Allereerst is het natuurlijk goed bereikbaar, heeft het een eigen hotel en voldoende verschillende soorten ruimtes. Daarnaast straalt de locatie luxe en comfort uit en is het vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Dit is heel belangrijk voor onze doelgroep. Wat mijzelf heel erg aanspreekt is dat je overal in Gooiland details van de geschiedenis van het pand terug ziet komen. Het is niet zomaar een locatie!”

Vertrouwen
Als alles volgens planning loopt, de sfeer goed is en iedereen zich direct thuis voelt op het evenement, is Annemiek tevreden. Daar draagt de samenwerking met het team van Gooiland aan bij: “Het team van Gooiland bestaat uit enthousiaste medewerkers. Ik heb inmiddels al een aantal prettige afspraken gehad, onder meer met de eventmanager, met iemand van de catering en met een technicus. Dat geeft mij als eventmanager heel veel vertrouwen.”

Waar Annemiek het meest naar uitkijkt? “Als het is afgelopen, we het podium oplopen met alle medewerkers en alles goed is gegaan. Dat gevoel van ‘we did it again’ geeft zo’n kick!”

Interesse in dit congres? Neem een kijkje op www.iia.nl/congres2020